Es Es gözyaşlarıyla tur atladı

Güncelleme Tarihi:

Es Es gözyaşlarıyla tur atladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 22:54

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur mücadelesinde Eskişehirspor, deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu'nu 6-1 gibi farklı bir skorla geçti. Geçtiğimiz sezonunson haftalarında ağır bir sakatlık geçiren Es Es'in Brezilyalı stoperi Diego sahalara golle geri dönerken gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Tarsus İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın gollerini 11, 57 (penaltı) ve 90. dakikada Mori, 50'de Sezgin, 85. dakikada Diego ve 90'da Erman Kılıç kaydetti. Evsahibi ekibin tek sayısı ise 70. dakikada Gökhan çıkark'dan geldi.

Geçtiğimiz sezonun son haftalarında ağır bir sakatlık geçiren Es Es'in Brezilyalı stoperi Diego bu karşılaşmayla beraber sahalara döndü. Brezilyalı stoper 85. dakikada serbest atıştan güzel bir gole imza atarken gol sevincinde duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı.


Bugünün maçlarında sahaya çıkan bir diğer Süper Lig takımı Çaykur Rizespor ise deplasmanda Tekirdağspor'u 5-1'le geçti. Rizespor'un gollerini 16'da Oboabona, 28'de Ludovic, 64 ve 75'de Deniz, 81. dakikada ise Engin kaydetti. Evsahibi Tekirdağspor'un tek sayısı ise 60'da Birol kaydetti.

Haberin Devamı


TÜRKİYE KUPASI'NDA GÜNÜN SONUÇLARI
Konya Anadolu Selçukspor 1-2 Gaziantep BŞB
Çorum Belediyespor 5-6 Manisaspor
Yeni Diyarbakırspor 1-2 Samsunspor
Bucaspor 2-1 Batman Petrolspor
Kayserispor 7-0 Kahramanmaraş Belediyespor
Göztepe 2-1 Bursa Nilüferspor
Osmanlıspor 0-2 Kırıkhanspor
Bayrampaşa 2-1 Adana Demirspor
Trabzon Akçaabat 1-0 Denizlispor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!