Akhisar'dan Fair Play çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Akhisardan Fair Play çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2014 01:21

Haldun AKYÜZ/AKHİSAR,(DHA)- SPOR Toto Süper Lig’de kısa süre önce yitirdiğimiz Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’ya atfedilen 2014-2015 sezonu gergin bir atmosferde başlarken, Akhisar Belediyespor yönetimi, Fenerbahçe randevusu öncesi Fair Play çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

"Tüm özlemimiz, İngiltere’de, Almanya’da, Fransa’da olduğu gibi, sonuç ne olursa olsun, bitiş düdüğünden sonra futbolcuların, hakemlerin, teknik adamların sahadan alkışlanarak uğurlandığı maçlar oynamak" diyen Basın Söcüsü İbrahim Evren Acar, kulüp olarak bu konuda üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Her takım gibi tüm maçlarda saha galibiyet için çıktıklarını ancak kazanmanın herşey olmadığının altını çizen Acar, "Bizim açımızdan Fair Play ruhunun ön planda olduğu, sportmence oynanan bir maç, her şeyden önemlidir" şeklinde konuştu. İlk üç hafta sonunda lider konumuna geldiklerini, bu hafta da kendileriyle aynı puanda olan ve averajla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan İbrahim Evren Acar, "Tek dileğimiz seyir zevki yüksek, kaliteli bir maç olması ve sonuçta hak edenin kazanması" ifadesini kullandı. Zorlu randevu öncesi yeşil siyahlı ekipte eksik yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!