MIRÓ’NUN KUŞLARI İSTANBUL’A KONDU

Dünyaca ünlü Katalan ressam Joan Miró’nun “Kadınlar, Kuşlar ve Yıldızlar” adlı sergisi Sabancı Holding’in katkılarıyla Sakıp Sabancı Müzesi’nde açıldı.

Haberin Devamı

20. yüzyılın etkin sanatçılarından Joan Miró’nun eserlerinden oluşan“Kadınlar, Kuşlar ve Yıldızlar” adlı sergi İstanbul’da sanatseverlerle buluştu. Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ile Joan Miró’nun torunu Joan Punyet Miró’nun ev sahipliği yaptığı sergiye iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Akdeniz coğrafyası ve insanına dair gözlemlerinden ilham alan Miró’nun, kadın, kuş ve yıldız temalarına yoğunlaşan resim, baskı, heykel ve seramiklerden oluşan eserleri büyük beğeni gördü. Sergi 23
Eylül-1 Şubat tarihleri arasında Sakıp Sabancı Müzesi’nde ziyaret edilebilecek.

Joan Miró’nun yağlıboya tablolar ve heykellerden oluşan 125 eserin yer aldığı “Kadınlar, Kuşlar, Yıldızlar” sergisinde kişisel eşyaları dünyada ilk defa Türkiye’de Sakıp Sabancı Müzesi’nde sergileniyor.

Haberin Devamı

Sürprizlerle dolu parti
Mobil hayatın yanı sıra müşterilerine sosyal hayatta sunduğu avantajlarla da adından söz ettiren Vodafone Red, bu akşam Secret Party’le bir ilki gerçekleştiriyor. Tüm dünyada herkesin merakla beklediği yeni akıllı telefonlar Türkiye’de ilk kez Vodafone Red Secret Party’de görülecek. Sürprizlerin de yer alacağı parti The Sofa Hotel Nişantaşı’ndaki Red Hall’da yapılacak.

Doğum günü kutlaması
Türk-Amerikan Diyetisyenler Derneği Başkanı Füsun Atayata yeni yaşını Bodrum Bitez Manuela Otel’de kutladı. Pastasını kızı Nazlı Sönmez ve annesi Ülker Atayata ile kesen Füsun Atayata’yı dostları da yalnız bırakmadı.

Yazarın Tüm Yazıları