CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı: Psikolojim bozuldu

Güncelleme Tarihi:

CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı: Psikolojim bozuldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 13:54

KAYSERİ’de CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca, bilgisi dışında AK Parti üyesi yapıldığını belirterek AK Parti Genel Merkezi ve ilçe yönetimine yönelik açtığı 20 bin TL’lik tazminat davasının ikinci duruşmasına katılırken, "Çevremde bana ’AK CHP’li’ ya da ’Sen nasıl adamsın iki tarafı da idare ediyorsun, sana güvenilmez’ diyorlar. İlaç kullanıyorum, sinirleniyorum. Bu durum aile düzenimi dahi bozmaya başladı" dedi.

Haberin Devamı

CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca, arkadaşları arasında alay konusu olduğunu ve psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Karaca, bir süre önce AK Parti Genel Başkanlığı ile Kayseri Kocasinan İlçe Başkanlığı aleyhine 20’şer bin liralık tazminat davası açtı. Davanın ikinci duruşması Kayseri 8’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’nde bugün görüldü. Sanık avukatlarının katıldığı davada tanıklar dinlendi. Mahkemeye tanık olarak katılan CHP Kayseri İl Sekreteri Recep Akın, Kayacan’ı uzun süreden bu yana tanıdığını belirterek, şöyle dedi:

"1990’lı yıllardan bu yana arkadaşlığımız var. AKP üyesi çıktıktan beri ilaç kullandığını biliyorum. Sakin bir adamdı ama son aylarda agresifleşmeye de başladı. CHP üyeleri arasında da kendisine yönelik ’Sen ne karanlık adamsın. AK- CHP’li’ diye alay edenler var. Bu duruma da üzüldüğünü sık sık bizimle paylaşıyor."

Tanık ifadesi ardından mahkeme heyeti, davalı tanıkların da dinlenmesi için duruşmayı 2 Aralık tarihine erteledi.

AK Parti genel merkezinin yanı sıra Kayseri İl yönetiminden de "Psikolojimi bozdular" gerekçesiyle şikayetçi olduğunu ve hukuk mücadelesini de sonuna kadar sürdüreceğini yineleyen CHP Kayseri İl Disiplin Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca, duruşmadan sonra yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"2012 yılında bilgim dışında AKP’ye üye yapılmışım. O zaman da hukuk mücadelemi sürdürdüm ve o zaman ilçe başkanı 15 ay ceza aldı. CHP’de İl Disiplin Kurulu Başkanlığı yapmam aynı zamanda emekli öğretmen olman nedeniyle parti ve öğretmen çevresinde alay konusu oldum. Psikolojim bozuldu, ilaç kullanmaya devam ediyorum. Alınganlaştım. Sık sinirlenmeye başladım. Bu durum aile düzenimi dahi bozmaya başladı. Bana ’AK CHP’li’, ‘Sen nasıl adamsın hem CHP’yi hem de AKP’yi yani iki tarafı da idare ediyorsun, sana güvenilmez’ diyorlar. Oysa ben ilkelerime bağlı bir insan olarak bilinirdim. Bu duruma beni üzüyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!