Mobil ödemenin kralı İstanbul’da

Güncelleme Tarihi:

Mobil ödemenin kralı İstanbul’da
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 01:25

Teknoloji devi Apple’ın satın almak istediği ve Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in de ortakları arasında bulunduğu mobil ödeme şirketi Square’in kurucusu Jim McKelvey, Türkiye’nin en önemli konferansları arasında yer alan Webrazzi Summit’te konuşacak.

Haberin Devamı

Mobil ödeme dünyasında en önemli değişikliğine imza atarak tüm dikkatleri üzerine çeken McKelvey, 25 Eylül Perşembe günü İstanbul Swissotel’de düzenlenecek etkinlikte, mobil ödeme dünyası hakkında özel bir sunum gerçekleştirecek. McKelvey, Apple ile gerçekleştirdikleri satın alma görüşmelerine de değinecek.

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞACAK

Doğan Şirketler Grubu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, konuşmacı olarak Webrazzi Summit’te yer alacak isimler arasında. Geçtiğimiz yıl 500’den fazla şirket ve 1500 katılımcıyı ağırlayan etkinlikte, bu yıl dijital pazarlama, sosyal medya, e-ticaret, girişim sermayesi ve melek yatırım gündeminin nabzı tutulacak. İlgi çeken konuşmacılardan başında, Blackphone kurucusu ve CSO’su Javier Agüera, Microsoft Bilgi ve İçerik Deneyimleri Grubu, CEE & MEA Bölge Direktörü Justin Dewhirst, Facebook’un eski Küresel Marka Tasarım Paul Adams var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!