Bilgehan Birincioğlu :Aksiyonu severim

Güncelleme Tarihi:

Bilgehan Birincioğlu :Aksiyonu severim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 10:33

Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin yakışıklı ve başarılı oyuncu Bilgehan Birincioğlu, dizide Polat Alemdar’n operasyon ekibinde yer alan Mısırlı bir KGT ajanını oynuyor. Aralık ayında vizyona girecek ‘Darbe’ adlı sinema filminde Başkomseri canlandıran yakışıklı oyuncu motoksiklet tutkusundan, Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisine samimi açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU’NUN YAKIŞIKLI AJANI
Yeni diziniz “Kurtlar Vadisi Pusu” da bu yıl üçüncü sezonunuz. Oynadığınız karakterden bahseder misiniz?
-Canlandırdığım karakterin adı Talha; Polat karakterinin sahada, operasyon ekibinde yer alan KGT TEAM üyesi, Mısır’da yetişmiş bir ajan.

Bu rolü canlandırırken zorlandınız mı? Bir ajanı oynamak nasıl bir duygu?

- Fiziksel olarak daha çok aksiyon sahneleri çekiyoruz. Her bölüm çok hareketli geçiyor. Bu rolde zorlanmıyorum aksine çok keyif alıyorum. Aksiyon sahnelerinin olduğu filmler hoşuma gidiyor!

Bilgehan Birincioğlu :Aksiyonu severim


ZOR SAHNELERİN ÜSTESİNDEN GELİYORUZ
Dizinin 12.senesi bu yıl ve Andy Garcia’nın da katıldığı davette sizde vardınız. Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi Pusu’nun çekimlerinde tehliklei sahneler oldukça yoğun. Bu durum sizi korkutuyor mu?
-Dizide yaralanan çok oluyor. Sürekli tehlike ile iç içeyiz. Fakat set yeterince güvenlik önlemi alıyor. Çok büyük tehlikelere girmeden, sahnelerin üstesinden geliyoruz. Ama tabii ki ufak tefek kazalar oluyor.

Haberin Devamı

MOTOSİKLET TUTKUNU
Motosiklet kullanmayı sevdiğinizi biliyoruz. Sette de kullanıyor musunuz?
-Evet motosiklet tutkunuyum, vakitten kazandırdığı için bazen sete motosikletle gidiyorum. Aralık’ta vizyona girecek olan “Darbe”filminde motosikletli aksiyon sahneleri çok olacak. “Kurtlar Vadisi Pusu” da, 3 sezon içinde motosikletli sahne çekildi ama çok fazla motor kullanmayı gerektirecek sahne olmuyor. Genelde araba ile takip sahneleri çekiliyor.

Bilgehan Birincioğlu :Aksiyonu severim


‘DARBE’DE KOMİSER YARDIMCISI
Darbe filminden biraz bahseder misiniz? Filmin kadrosunda kimler olacak?
-Darbe filmi de oldukça aksiyon içeren bir film. Ben komiser yardımcısını oynuyorum. Devlet sırrı içeren bir dosya çalınıyor ve iki tarafın da bu dosyanın peşine düştüğü iddialı bir film. Cansel Elçin, Öykü Çelik, Erdinç Gülener, Denise Capezza, Emrah Akduman,İbrahim Gündoğan ve Şemsi İnkaya gibi pek çok önemli isimlerle birlikte çalışıyoruz. Çok keyifli çekimler yaptık. Beklentimiz yüksek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!