"İspat etsinler bir daha sahaya adım atmam"

Güncelleme Tarihi:

İspat etsinler bir daha sahaya adım atmam
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 08:58

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Gökhan Gönül, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından yaşanan tartışmalara nokta koydu.

Haberin Devamı

Gaziantepspor'da Fenerbahçe lehine verilen penaltıda kendisini yere attığı iddia edilen Gönül'ün, penaltı kararını veren hakem Sinan Cem İyihuylu ile aile dostu olduğu iddia edilmişti.Bu iddiaların üzerine Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına katılan Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Gökhan Gönülün o sözleri;

"Bahsettiğiniz hakemle hayatım boyunca selamlaştığım, çay içmişliğim yoktur aksini ispat ederseniz bir daha sahaya adım atmam. Pozisyonla alakalı ise şunu söyleyeyim. Şenol bana sahada seni çektim dedi. Eğer sahada söylediysen dışarıda da söyleyeceksin."

"Kulüpte böyle programlara bağlanmak yasak ama ben ceza yemek pahasına bağlanıyorum. Penaltı sonrası haklı olduğunu bildirmek için gidip hakeme dokundum. Ben kırmızı kart pozisyonunda da gidip dokunmuştum."

Haberin Devamı

"Emenike'ye üzüldüm. Kim o duruma düşmek ister ki? Yarın her şey daha güzel sonuçlanır. Bizim takım içindeki arkadaşlığımıza diğer takımdaki oyuncuların özendiğini biliyoruz. Bunları kendileri de söylüyor."

"İsmail hoca bütün takım hoca tarafından sevilen birisi. İsmail hoca içimziden birisi. Forma imza gününde de söyledim. Ersun hocaya arayıp sorabilirsiniz. Biz ona köstek mi olduk, destek mi olduk sorabilirsiniz. Ersun hoca ile mükemmel birliktelik geçirdik. Belki kişisel sorunları vardı kulüpten ayrıldı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!