İş ilk yarıda bitmeliydi

TRABZONSPOR, Ukrayna da bulduğu moral ve özgüvenle Başakşehir karşısında maça çok iyi başladı.

Haberin Devamı

Ama eksik olan bir şeyler var. Baskı kuramıyor, lüzumsuz yere çok yan pas yapıyor, yani rakibini ısıramıyor. Aslında Başakşehir bu saydıklarıma çok uygun. Belli ki kendi sahasında da olsa yenilmemek için sahaya çıkmışlar. Trabzonspor’da orta sahada oyunu kuracak ve takımı yönlendirecek oyuncu yok. Waris ve Ekici kişisel yetenekleri ile bir şeyler yapmaya çalışıyor, o kadar. Constant kendisine o kadar güveniyor ki sanki tek başına oynuyor. Vahid Hoca da devre arasında cezasını kesiverdi. Trabzonspor, koşuyor, pres yapıyor ve iyi mücadele ediyor ama sonuca gidemiyor. Zamana da ihtiyaç var. Ama Vahid Hoca’nın dediği gibi 2-3 ay değil.

SİNİRLERİNE HAKİM OL

İKİNCİ yarı başlarken Trabzonspor defansı topu seyrediyor ama Visca nefis vuruşuyla golü de seyrettiriyor. Trabzonspor hemen şoka giriyor. Costa, Trabzonspor defansını allak bullak ediyor. Boyu ufak ama futbolu büyük. Tabii ki Visca’yı da unutmamak gerekir. Defans yaptı, hücum yaptı ve golünü de atarak geceye damgasını vurdu. Trabzonspor ilk yarıda işi biraz sıkı tutsaydı son dakikada beraberliği kurtardığına sevinmezdi. Vahid Hoca’nın da kendisini frenlemesi gerekir.

YALAN DÜNYA

Haberin Devamı

İLHAN Ağabey bizleri öksüz bıraktı. Hep hastaneden gelecek müjdeli haberi beklerken, kara haber geldi. Mekanın cennet olsun İlhan Söyler. Yerinde rahat uyu güzel adam...

Yazarın Tüm Yazıları