Onur Kıvrak: Bu ülkeden çıkarıldık mı?

Güncelleme Tarihi:

Onur Kıvrak: Bu ülkeden çıkarıldık mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 22:32

Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, hakem hatalarına isyan etti: "Neyin mücadelesini veriyoruz ki burada, Trabzonspor bu ülkeden çıkarıldı mı, ben mi bilmiyorum!

Haberin Devamı

Trabzonspor'un kaptanı Onur Recep Kıvrak, Başakşehirspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından çok sert açıklamalar yaptı. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya isyan eden 26 yaşındaki kaleci, yaşananlar nedeniyle futbolu bırakma noktasına geldiğini de belirtti.

Onur Kıvrak: Bu ülkeden çıkarıldık mı



İŞTE ONUR'UN KONUŞULACAK SÖZLERİ:
"Bu zamana kadar demeçlerimde hakemleri kullanmadım. Buna kesinlikle bakılmasını istiyorum. Öyle bir şey ki yediğimiz golden önce kesinlikle faul var. Devam ettiriliyor. Maç esnasında bir şeyler söylüyorsun tahrik edici gülümsemeler, bir şeyler başımdan git falan demeler..."


"TRABZON BU ÜLKEDE DEĞİL Mİ?"
"Neyin mücadelesini veriyoruz ki burada. Trabzonspor Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemizi destekliyoruz. Puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde Şampiyonlar Ligi tehlikesi ile karşılaşmıyor takımlarımız. Trabzonspor, bu ülkeden hakikaten çıkarıldı mı, ben mi bilmiyorum?"

Haberin Devamı


"FUTBOLU BIRAKMA NOKTASINDAYIM"
"Biz ülkemizin takımıyız, Türkiye Cumhuriyeti'nin takımıyız. O kadar güvensiz bir ortam var ki.. Neyin mücadelesini vereceğiz? 26 yaşındayım. Futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. Yıllardır aynı şeyler. Hep aynı şeyler. Vallahi billahi sıkıldım. Gerçekten çok sıkıldım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!