MHP'li başkan parmaklarını makineye kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

MHPli başkan parmaklarını makineye kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 20:53

Kendisine ait iş yerinde çalışırken parmaklarını makineye kaptıran MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada, Danışmaz'ın sağ el birinci parmağında oluşan kopukluğun ve diğer parmaklarda meydana gelen doku zedelenmesi nedeniyle ameliyat edildiği, yaklaşık iki saat süren ve bölgesel anestezi uygulanan ameliyat sonunda Danışmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu vurgulandı.

Danışmaz'ın iki parmağının koptuğuna dair haberler yayınlandığı kaydedilen açıklamada, "Bu, gerçeği yansıtmamaktadır. Olayın sıcaklığı ile yakınlarının ve olayı görenlerin yanlış bilgi vermesinden dolayı ortaya çıkan bir bilgi kirliliğidir. Kendisi şu anda müşahede altında tutuluyor. Sağlık durumunda bir ciddiyet söz konusu değildir" ifadesi kullanıldı.

Kendisine ait iş yerinde çalışırken parmaklarını makineye kaptıran Danışmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!