İstanbul Başakşehirspor 1-1 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Başakşehirspor 1-1 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 17:50

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta mücadelesinde Trabzonspor, İstanbul Başakşehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki mücadelede, evsahibi ekip 47. dakikada Edin Visca'nın golü ile öne geçti. 72. dakikada sahaya giren seyirci ve kısa süreli olaylar nedneiyle maç bir süre durdu. Maçın hakemi Halis Özkahya olaylar nedeniyle mücadeleyi 6 dakika uzattı ve bu uzatmaların 2. dakikasında Cardozo penaltıdan bulduğu golle takımına 1 puan getiren isim oldu.

MAÇTAN KARELER

CARDOZO OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, İstanbul Başakşehirspor maçının ilk 11’inde Metalist maçında performansı beğenilmeyen yıldız oyuncuya ilk 11'de yer vermedi. 52. dakikada Fatih Atik'in yerine giren Cardozo, uzatma dakikalarında penaltıdan takımının tek golünü attı.

VAHİD HOCA TRİBÜNE GÖNDERİLDİ

İstanbul Başakşehir - Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 73. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Trabzonsporlu oyuncular ve teknik direktör Vahid Halilhodzic, hakeme yoğun bir itirazda bulundu. Kalesini terk edip maçın hakemine itirazlarda bulunan Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak sarı kart görürken, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic de maçın hakemi tarafından tribüne gönderildi.

O sırada Trabzonsporlu bir taraftar da sahaya girerek hakemin üzerine yürüdü ancak güvenlik güçleri taraftarından kontrol altına aldı. Mücadele yaklaşık 4 dakikalık gecikmenin ardından yeniden başladı.

KADROLAR:

BAŞAKŞEHİRSPOR: Volkan, Alparslan, Can, Yalçın, Rızvan, Murat, Mahmut, Madureira, Cenk, Edin Visca, Jeremy Perbet
TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Belkalem, Papadopulos, Musa, Medjani, Costant, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Waris, Sefa

İstanbul Başakşehirspor 1-1 Trabzonspor


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!