Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'deki projelere büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarında Türkiyedeki projelere büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:12

Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarı'nda tanıtımı yapılan Türkiye'deki projeler ilgi gördü.

Haberin Devamı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai şehrinde yapılan Cityscape fuarına Türkiye'den katılan 30 şirket, çeşitli özelliklere sahip gayrimenkul projelerini tanıttı.

Özellikle Ortadoğu ve Arap ülkelerinden fuara katılan yatırımcı ve ziyaretçilerin İstanbul başta olmak üzere, Türkiye'nin farklı bölgelerindeki inşaat projelerine büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Türkiye standlarına ve firmalara dair hazırlanan özel broşür de ziyaretçilerin dikkatini çekti.

Dubai'de halen inşası devam eden projelerin de tanıtıldığı fuara gelen ziyaretçilerden bazılarının, Dubai, İstanbul ve dünyanın farklı yerlerindeki ultra lüks projelerden satın alma taleplerini ilettikleri bildirildi.

Türkiye'den DAP Yapı, Dumankaya, Ağaoğlu, Tabanlıoğlu, BeytTürk, NEF'in de aralarında bulunduğu 30 şirket yapımı devam eden ve tamamlanan projelerini Arap ve diğer yabancı yatırımcıların ilgisine sundu.

Haberin Devamı

Bu yıl 110 ülkeden 250 farklı firmanın yer aldığı fuar, 2002 yılından bu yana yatırımcılar ve gayrimenkul şirketleri yetkilileri tarafından ziyaret ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!