İlhan Söyler'e son görev

Güncelleme Tarihi:

İlhan Söylere son görev
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 14:53

Bir süredir Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gören ve dün hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi'nin 'İlhan Ağabey'i İlhan Söyler bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Haberin Devamı

10 NUMARAMIZ ARTIK YOK



Türk futboluna uzun yıllar Gençlerbirliği, Fenerbahçe, PTT, Karagümrük, Adana Demirspor ve Vefa formaları ile hizmet ettikten sonra, Milliyet ve Hürriyet Gazetesi'nde uzun yıllar spor yazarlığı yapan İlhan Söyler, bir süredir tedavi olduğu hastalıktan kurtulamayarak dün hayata gözlerini yumdu.

66 yaşında vefat eden Söyler'in cenaze namazı, bugün öğle namazına müteakip Merkezefendi Camii'nde kılındı ve Merkezefendi Mezarlığı'nda defnedildi..

İlhan Söylere son görev

CENAZE TÖRENİNDE BÜYÜK KALABALIK

Cenaze törenine Mehmet Ağar, Hakan Şükür, Fatih Terim, Mustafa Sarıgül, Abdurrahim Albayrak, Ünal Uzun, Aydoğan Cevahir, Osman Şenher, Şansal Büyüka, Turgay Kıran, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve bir çok gazete müdürleri ile gazeteci dostları katıldı.

İlhan Söylere son görev
HASTA YATAĞINDA YAZDIĞI SON YAZI

20 gündür hastanede tedavi gören İlhan Ağabeyimiz'in hasta yatağından yazdığı son yazısında A Milli Takımı yazmıştı.

İŞTE İLHAN SÖYLER'İN SON YAZISI

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri İlhan Söyler'in vefatının ardından başsağlığı mesajları yayınladı.

Galatasaray'ın başsağlığı mesajı:

Türk spor basının duayen isimlerinden, Milliyet ve Hürriyet Gazetesi'nde uzun yıllar spor yazarlığı yapan İlhan Söyler'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.İlhan Söyler'in ailesine, sevenlerine ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Fenerbahçe'nin başsağlığı mesajı:

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören, eski futbolculardan ve Hürriyet Gazetesi’nin yazarlarından değerli basın emekçisi İlhan Söyler’in vefatını üzüntüyle karşıladık.Merhuma Allah’tan rahmet, basın dünyasına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

KEMAL KILIÇDAROĞLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İlhan Söyler'in vefatının ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Kılıçdaroğlu, yayımladığı mesajda, şunları kaydetti:

Futbolumuza uzun yıllar Gençlerbirliği, Fenerbahçe, PTT, Karagümrük, Adana Demirspor ve Vefa'da hizmet eden ve daha sonra Milliyet'te, Hürriyet gazetesinde spor yazarlığı yapan, sporcu-futbolcu, spor yazarı gazeteci İlhan Söyler'in tedavisine devam edilen İstanbul Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Futbolculuğu, usta yazarlığı ve insani özellikleri nedeniyle Hürriyet'in ağabeylerinden biri olarak bilinen İlhan Söyler'e rahmet, Söyler ve Hürriyet ailelerine de başsağlığı ile sabır diliyorum.

Haberin Devamı

İlhan Söylere son görev


BAKAN KILIÇ'TAN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da yazarımız İlhan Söyler'in vefatının ardından bir taziye mesajı yayınladı.

Kılıç yayınladığı taziye mesajında şunları kaydetti;

"Spor yazarı İlhan Söyler'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dilerim."

GAZETECİLER CEMİYETİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), İlhan Söyler için başsağlı mesajı yayınladı.

Başsağlığı mesajı şöyle;

"Değerli üyemiz, İlhan Söyler'i kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet veren İlhan Söyler'i sevgi ve saygıyla anıyoruz. İlhan Söyler'in ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz."


FORMASINI GİYDİĞİ GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gençlerbirliği Spor Kulübü, eski futbolcusu gazetemiz yazarı İlhan Söyler’in vefatı üzerine resmi sitesinden bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Kulüp mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kulübümüze Karagümrükspor’dan gelerek 1968-74 yılları arasında formamızı giyen futbolcumuz İlhan Söyler bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı. Söyler, uzun yıllar giydiği Gençlerbirliği forması haricinde Karagümrükspor, PTT, Vefa, Fenerbahçe ve Adana Demirspor forması giymişti. 66 yaşında vefat eden İlhan Söyler, futbolu bıraktıktan sonra Milliyet ve Hürriyet gazetelerinde spor yazarlığı yaptı. İlhan Söyler’e Allah’tan rahmet; sevdiklerine, yakınlarına, ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!