Cushman & Wakefield'e birincilik ödülü

Güncelleme Tarihi:

Cushman & Wakefielde birincilik ödülü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2014 01:12

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2014 kazananlarını açıkladı. Uluslararası pek çok firmanın derecelendirildiği ankette Cushman & Wakefield’ın Türkiye Ofisi “Gayrimenkul Kiralama” kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Haberin Devamı

Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Euromoney Real Estate Awards 2014, bir kez daha gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçti. Bir jüri ya da panelden bağımsız, sadece müşteri ve sektör çalışanlarının oylarıyla tamamlanan anket, tüm dünyada önemli ve prestijli bir değerlendirme olarak kabul ediliyor. Anketin bir çok kategorisinde farklı bölge ve ülkelerde liderliğe oturan Cushman & Wakefield, Türkiye Ofisi ile de bu önemli ankette ”Gayrimenkul Aracılık ve Kiralama” kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Türkiye'de gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında faaliyetlerini sürdüren şirketlerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen anketin sonucunu değerlendiren Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden şunları söyledi:
“Bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz. Bu ödül aynı zamanda ne kadar ciddi adımlarla yol aldığımızın ve pazar payımızı ne denli büyüttüğümüzün de bir göstergesi. Tüm çalışanlarımız ile kazanmanın keyfini yaşıyoruz.”
Euromoney Real Estate Awards, her yıl 20 farklı kategoride, 100 ülkede gayrimenkul sektörünün en iyilerini seçiyor. Türkiye ofisi olarak aldıkları başarıyı değerlendiren Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden ise “Bu önemli başarıdan dolayı gururluyuz ve bu ödülü çalışmalarımızın karşılığı olarak görüyoruz’’ dedi. Gönden sözlerini şöyle sürdürdü: "Jüri tarafından değil, doğrudan sektördeki yerli ve yabancı müşteri ve sektör oyuncularının görüşleriyle seçilmek bizim için çok değerli. 2013 itibari ile marka ve ekibimize yaptığımız yatırımların sektör tarafından kısa bir süre içinde takdir edilmesi, büyüme planlarımızda ayrı bir motivasyon kaynağıdır.”

Haberin Devamı

Cushman & Wakefield, Euromoney Gayrimenkul Anketi 2014’de toplam 30 bölgesel ve ülkesel ödüle layık görüldü. Şirket bu başarısı ile sektör çalışanları ve müşterileri ile ilişkilerini önceki yıla nazaran geliştirmiş olduğunu da gözler önüne serdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!