Alkışlar Pınar Karşıyaka'ya

Güncelleme Tarihi:

Alkışlar Pınar Karşıyakaya
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 01:17

Hazırlık karşılaşmalarında Uşak Sportif’i 86-80, Zalgiris Kaunas’ı 87-80, Royal Halı Gaziantep’i 82-77, Beşiktaş Integral Forex’i 85-81, Artland Dragons’u 82-74 mağlup eden Pınar Karşıyaka, Muğla ve Bursa’daki özel turnuvalardan kupayla ayrıldı.

Haberin Devamı

Sırbistan’daki Mega Cup’a ev sahibi Mega Vizura’yı 69-57 yenerek başlayan yeşil kırmızılı ekip, Dixon’dan yoksun çıktığı finalde ilk periyot ve devreyi önde kapatsa da Enisey’e 2 sayı farkla yenildi.

Kamp döneminde sezon öncesi olumlu sinyaller veren Pınar Karşıyaka, 25-27 Eylül’de Trabzonspor Medical Park, Karadağ’dan Buducnost Voli ve Belçika’dan Spirou Belgacom’un katılacağı Pınar Cup’a ev sahipliği yapacak. Pınar Karşıyaka, 4 yeni transferiyle taraftarı önüne ilk kez bu kupada çıkacak.

DEV FİNAL KONRYA’DA

Geçen sezon Türkiye Kupası’nı tarihinde ilk kez müzesine götüren Pınar Karşıyaka, Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Fenerbahçe Ülker’le 8 Ekim’de Konya’da karşılaşacak. Konya Karatay’daki 10 bin kişilik yeni Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak finali, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da izlemesi ve kazanan takıma kupayı verebileceği belirtildi. Pınar Karşıyaka, dev kupayı ilk ve son kez 1987’de müzesine götürdü. Fenerbahçe’nin ise 5 Cumhurbaşkanlığı kupası bulunuyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!