Real Madrid'i durdurabilene aşk olsun!

Güncelleme Tarihi:

Real Madridi durdurabilene aşk olsun
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 10:29

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Basel'e 5 gol attıktan sonra, La Liga'da da Deportivo'ya tam 8 gol attı. Deportivo Real Madrid maçında taraftarlar toplamda 10 kez 'gol' diye ayağa kalktı.

Haberin Devamı

Sahada tam 10 gol vardı! Real Madrid’in, gol şovuna Deportivo kayıtsız kaldı. İlk yarıyı 3 -0 önde bitiren ‘Beyaz şimşekler’, Deportivo La Coruna’ya 8 gol birden atmayı başardı.

Eflatun beyazlı Real Madrid, sezona iyi bir başlangıç yapamamıştı. İlk deplasman galibiyetini Riazor’da alan Carlo Ancelotti'li Real Madrid, Deportivo’ya tarihi bir fark attı.
‘Los Blancos (Beyazlar) lakaplı Real Madrid ligin ilk üç haftasında iki yenilgi almış ve taraftarını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Deportivo La Coruna deplasmanına da bu moral bozukluğu ile çıkan Real sahadan 8 – 2 ayrılmayı bildi. Üç puanı getiren golleriCristiano Ronaldo (3), Gareth Bale (2), Javier Hernandez (2) ve James Rodriguez attı. Geçtiğimiz yıl Gaziantepspor forması giyen Haris Medunjanin ve Toche'nin golleri Deportivo’yu kurtaramadı.

Bu arada Cristiano Ronaldo Real Madrid formasıyla 253 maçta, 260 gol kaydetti. Real Madrid'in, Deportivo'yu 8-2 mağlup ettiği maçın özeti:

Haberin Devamı

Deportivo Real Madrid maçı geniş özeti ve golleri izlemek için tıklayınız

Real Madridi durdurabilene aşk olsun

BAKMADAN GEÇME!