Mireille Mathieu'nun kare saçları!

Güncelleme Tarihi:

Mireille Mathieunun kare saçları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 10:21

Rihanna, Lilly Allen ve Heidi Klum saçlarını 70'li yılların Fransız güzelinden esinleniyor! İşte Mireille Mathieu ve saç modeli...

Haberin Devamı

Mireille Mathieu'nün başımızı döndüren sırrı nedir? Büyük bir klasik haline gelen saç modeli ve bütün kadınların bir gün kopyalamaya çalışacağı kendine has tarzıyla Mireille Mathieu güzellik abidesi olarak anılıyor.

Peki Mathieu'nün çok konuşulan saçlarının sırrı ne? O gerçekten bir güzellik ikonu mu? Mireille Mathieu'nün kendine has tarzının uzun ömürlü oluşu ve günümüz yıldızlarının onun tarzını kendilerine uyarlamaları bunun en güçlü kanıtı değil mi?

Neredeyse bütün kuaförler, 70'li yıllardan kalma Mireille Mathieu modeli saç kesimini hatırlarlar. Mükemmel bir şekilde ayarlanmış proporsiyonlarda yüzünü çevreleyen yuvarlak kıvrımlı bir kare.

Mireille Mathieunun kare saçları

Haberin Devamı

Her geçen yıl, ünlü yıldızlar bu saç kesimine daha da imreniyor. Mireille Mathieu tarzı kare bir saç kesimi, kuaförlerin olmazsa olmazı. Bu model keşfedileli neredeyse 40 yıl olmasına rağmen, üzerinde hiçbir oynama yapılmadan, füturist tarzını korumayı başardı.

Kozmetik firması Shu Uemura , Mireille Mathieu'ye markasının reklam kampayasının yüzü olmayı teklif etti ve reklam kampanyasında kullandığı mankenlerinin de saçlarını "Japon Mantarları" modelinde kesti.
Mireille Mathieu'nün saç modeli, yüzü çevreleyen kare kesim, kesinlikle bu sezonun en iddialı ve popüler saç modellerinin başında geliyor.

Bugünlerde, Rihanna gibi büyük yıldızlar bu saç modelini kendi tarzlarına göre yorumluyor. Güzel şarkıcının retro saç modellerine olan ilgisini hepimiz biliyoruz. Rihanna bugünlerde saç modeliyle 70'ler ve 80'ler arasında muhteşem bir bağ kuruyor.

Mireille Mathieunun kare saçları

Son olarak Lilly Allen, kuaförden paylaştığı resminde saçlarının yeni modelini gururla sergiliyordu.

Sarışınlar da bu akımdan geri kalmıyor! Kahküllü saçlarına geri dönmeyi planlayan Heidi Klum da bu kare kesimi kullanan isimlerden.

Haberin Devamı

Heidi Klum da Rihanna ve Lily Allen gibi kare saç kesimini kendi tarzına göre yorumlayan isimlerden.

Klum uzun saçlarını fazla kısaltmadan ön kısımlarına kat vererek saçlarıyla uzunlu kısalı bir ilüzyon yaratıyor.

Mireille Mathieunun kare saçları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!