Gökhan Gönül: Önce kendinize bakın

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül: Önce kendinize bakın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 09:16

Gaziantepspor maçında ceza sahasında kendini yere atıp penaltı yaptırdığı iddia edilen Gökhan Gönül, Twitter'dan cevap verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının kaderini belirleyen penaltı pozisyonunun kahramanı Gökhan Gönül, 'kendini yere attı' eleştirilerine Twitter'dan cevap verdi. Yıldız futbolcu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, ismini vermeden bazı rakiplerine göndermede bulunarak şöyle dedi:

"Rakibe dokunmanın azını çoğunu tartışmak tamam da... Orta sahada bile rakibini çeken bir oyuncu sarı kartla cezalandırılırken. Ceza sahası içinde rakibini çekmenin azını çoğunu tartışmak komik. Bana küfredenler önce kendi karakterinize bakın sonra beni eleştirirsiniz."

GEÇEN SEZON "KENDİMİ YERE ATMIŞ GİBİ GÖRÜNDÜĞÜM İÇİN UTANIYORUM" DEMİŞTİ

Gökhan Gönül, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile oynanan ve sarı-lacivertli takımın 2-0 kazandığı mücadelede Dany ile yaşadığı pozisyon sonrasında, "Kendimi yere atmış gibi göründüğüm için utanıyorum. Aynı olay bir daha gerçekleşmeyecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Gökhan Gönül'ün söz konusu açıklamalarının tamamı şu şekildeydi:
"İlk yarıda penaltı itirazı yaptığım bir pozisyon vardı. Kesinlikle penaltı değil ama pozisyonun içindeyken müdahale geldiğini hissettim. Penaltı olmadığını söyleyebilirim. Pozisyonun üzerinde konuşmaya bile gerek yok. Kendimi yere atmış gibi göründüğüm için utanıyorum. Aynı olay bir daha gerçekleşmeyecektir diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

Gökhan Gönül: Önce kendinize bakın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!