Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl hakemlere isyan etti

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl hakemlere isyan etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 22:39

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe maçında verilen penaltıya isyan etti.

Haberin Devamı

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 kaybettikleri maçın ardından hakemlere ve sarı lacivertli kulübe yüklendi. Beyaz TV'ye konuşan Kızıl, "Hakemler Fenerbahçe'den korkuyor. Pozisyon penaltıysa başkanlığı bırakırım! Aziz Yıldırım zaten tam bu işin şeyi olmuş. Benim geldiğim hiçbir maça Aziz Yıldırım gelmedi. Bilmediğimiz şeyler var futbolun içinde. Bize sahip çıkın, koruyun bunlardan! Birileri futbolu idare ediyor. Ben utanıyorum. Yazık!" diye konuştu.

Penaltı kararının herkes tarafından 'doğru' olarak nitelendirilmesi durumunda başkanlığı bırakacağını ifade eden Kızıl, "Hakemlerin biraz daha dikkatli olması lazım, penltı değil. Biz ne yapacağız? Mecburen galip mi gelmeleri mi gerekir, illa gol mü atacaklar. Bu futbolcular çok emek verdi, biz hakkımızı nerede alacağız. Hatır gönül işi konuşulursa bu işler yürümez. MHK Başkanı ile daha önce konuştum ve hiçbir talepte bulunmadım, sadece adil olmalarını istedim. Bu penaltı değil, penaltıysa ben başkanlığı bırakırım." dedi.

Aziz Yıldırım hakkında da ilginç bir ifade kullanan Kızıl, "Yazık, günah, bu futbolun içine ettiler. Ne zaman düzelecek bu işler, ben artık bu işlerden utanıyorum. Aziz Yıldırım zaten bu işin şeyi olmuş. Bu işler nereye gidecek, statlar bomboş. Büyük takımların hali ortada, Galatasaray'ı gördünüz, Fenerbahçe'nin de ondan farkı yok. Biz, kime neyi şikayet edelim." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!