İpek'in mutluluk yolu

İpek Ayaydın ve Talat Abdik, geçtiğimiz cumartesi günü Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Tunay Ayaydın’ın kızları İpek Ayaydın ile Astemya İnşaat ve Akaryakıt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Abdik ve Şeniz Abdik’in oğulları Talat Abdik, geçtiğimiz cumartesi günü evlendi. Çırağan Sarayı’nda yapılan törende İpek Ayaydın’ın şahitleri amcası Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Ünal Aysal ile Mustafa Sarıgül, damat Talat Abdik’in şahitleri ise Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Temel Abdik ile Ali Akyüz oldu. Düğün Serdar Ortaç’ın şarkılarıyla renklendi. Çift, balayı için ise Seyşeller’e gitti.


‘Ayrılık yok’ pozu

Galatasaray’ın Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz hafta Yunan eşi Fani Aysal’ın kendisini terk ettiği haberleriyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz salı günü oynanan Galatasaray-Anderlecht maçından sonra düğün törenine de birlikte gelen çift, mutluluk pozları verip dedikoduları yalanladı.

Haberin Devamı


Mahkemeden önce

Feryal Gülman, 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a ihanet iddiasıyla 200 milyon lira maddi- manevi tazminat talebiyle boşanma davası açmıştı. Önümüzdeki cuma günü boşanma davaları görülecek olan çift, mahkemeden önce düğünde karşılaştı. Feryal Gülman’ın tek başına geldiği düğünde Kemal Gülman’a oğlu Polat Gülman eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları