Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar evlendi

Güncelleme Tarihi:

Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar evlendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2014 01:17

Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar’ın geçen haziranda Kaş’ta evlendikleri iddiası, Kantarcılar tarafından doğrulandı. Yazılı bir açıklama yapan oyuncu, sürpriz düğünden özel kareler de paylaştı.

Haberin Devamı

Bebek bekledikleri yönündeki iddialar karşısında suskun kalan Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar, sevenlerini bebek müjdesinden önce düğün müjdesiyle şaşırttı. İkiliden bebek açıklaması beklenirken “gizli düğün” haberi geldi.
Geçen haziranda Kaş’ta, aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlendikleri söylenen ikilinin düğününden ilk görüntüler geldi. Topuz’un gelinlik yerine beyaz bir elbise, Kantarcılar’ın pembe papyonla tamamlanmış spor kıyafetle katıldığı düğünde çekilen fotoğraflar, evlilik bilmecesine noktayı koydu.

Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar evlendi

Evlendik, mutluyuz
Kantarcılar, dün sürpriz evlilikle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu mutlu günümüzü sizlerle paylaşmak, sizi de mutluluğumuza ortak etmek istedik. Sevgili eşim Gamze ve ben, yakın arkadaşlarımız Erel Sirkeci ve Mercan Elecik şahitliğinde, bizim için çok özel bir yer olan Kaş’ta evlendik. Ben Antalyalı’yım, eşim Adanalı. Ailelerimizin de yakınımızda olması ayrıca büyük bir şanstı. Kısaca mutluyuz, çok teşekkürler.”

Haberin Devamı

Gamze Topuz ve Ümit Kantarcılar evlendi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!