Ailenin kararı: Veda et!

Güncelleme Tarihi:

Ailenin kararı: Veda et
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2014 01:21

Adaylık konusunda, “Ailemle görüşüp karar vereceğim” diyen G.Saray Başkanı, yakın çevresinden “Artık çekil” tavsiyesi aldı. Aysal, ailenin bu kararını arkadaşlarıyla tartışacak ve 1 hafta içinde kararını açıklayacak.

Haberin Devamı

ÜNAL Aysal’a, belirleyici olarak ilan ettiği aile meclisinin kararı “Başkanlığa veda et” oldu… 18 Eylül’de yönetim kurulu ile birlikte görevinden istifa ederek erken seçim kararı alan Ünal Aysal’ın ailesinin tavsiyesi, tekrar aday olmaması yönünde oldu.

ÇOK AÇIK BİR MESAJ

Aysal, seçim karar aldıktan sonra Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Adaylık şansım yüzde 50” ifadesini kullanıp, “Ailemle görüştükten sonra kesin kararımı vereceğim” demişti.

AĞIR TOPLAR ‘KAL’ DİYOR

Aysal, ailesiyle yaptığı birkaç günlük görüş alışverişinde, Galatasaray’a veda etmesi yönünde açık mesajlar aldı. Ailesinin, Aysal’a, artık başkanlık yapmasını istemediğini bildirdiği öğrenildi.
2011 Mayıs ayında rekor oyla göreve seçilen Başkan Ünal Aysal’ın 25 Ekim2014’teki kongrede yarışa girip girmeyeceği, ailesinin bu kararından sonra daha ciddi bir tartışma konusu haline geldi.

Haberin Devamı

TAVRI MERAK KONUSU

Camianın önde gelen önemli isimleri, “Ünal Aysal bırakamaz, bırakmamalı” derken, yakın çevresinden gelen bu baskıdan sonra Galatasaray Başkanı’nın nasıl bir tavır belirleyeceği merak ediliyor.
Edinilen bilgilere göre, Aysal, ailesinin görüşü ve kendi eğilimini, önümüzdeki günlerde ilk olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla paylaşacak. Ardından camianın ileri gelenleriyle görüşmeler yaparak durumunu netleştirecek.

1 HAFTAYA AÇIKLAYACAK

Aysal’ın aday olmama kararını, önemli bir gelişme olmaması halinde 1 hafta içinde açıklayabileceği dile getiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!