Real Madrid'den 8 gollü galibiyet

Güncelleme Tarihi:

Real Madridden 8 gollü galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 19:52

İspanya Ligi'ne kötü başlayan ve eleştirilerin hedefineoturan yıldızlar topluluğu Real Madrid, deplasmanda Deportivo La Coruna'ya patladı: 8-2

Haberin Devamı

Karşılaşmaya çok etkili başlayan Real, 29 ve 41'de Ronaldo, 36. dakikada ise James Rodriguez'in golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. 2. yarıda da hızını kaybetmeyen Real Madrid, 66 ve 74. dakikalarda Bale, 88 ve 90. dakikada Hernandez ve 78. dakikada Ronaldo'nun golleriyle rakip kaleye tam 8 gol gönderdi. Evsahibi Deportivo ise 51'de eski Gaziantepsporlu Medunjanin ve 84. dakikada Toche ile 2 gol bularak maçın skorunu belirledi.

Real Madridden 8 gollü galibiyet


Sezona çok formda giren Ronaldo, La Liga'daki 4 karşılaşmada 5 gol kaydetti.


Real Madrid'de Cristiano Ronaldo hat trick yaparken Gareth Bale ve Manchester United'dan sürpriz bir şekilde Real'e geçen Javier Hernandez 2 gole imza attı. Performansı sebebiyle eleştirilere maruz kalan Dünya Kupası'nın yıldızı James Rodriguez ise bu maçta bulduğu golle İspanya Ligi'ndeki ilk golünü de atmış oldu.

Real Madridden 8 gollü galibiyet


Takımının performansı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren İtalyan teknik direktör Ancelotti'nin yüzü maç sonunda gülüyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!