Beşiktaş Mogaz sosyal medyada da zirvede!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Mogaz sosyal medyada da zirvede
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 17:04

Türkiye’nin en başarılı hentbol takımı Beşiktaş Mogaz, Avrupa’nın da en çok takip edilen ekipleri arasına adını yazdırdı. Twitter takipçileri baz alınarak yapılan araştırma sonucunda ‘Parkenin Kartalları’ 2.likte yer aldı.

Haberin Devamı

Türkiye’de 10 lig şampiyonluğu, 9 Türkiye Kupası ve 9 Süper Kupa kazanan Beşiktaş Mogaz, farklı medya mecralarında giderek büyüyen bir ilgi yaratıyor. Bu yıl Avrupa Hentbol Şampiyonlar Ligi’nde 11 yıl aradan sonra ülkemizi temsil edecek siyah-beyazlılarımız, özellikle sosyal medya aracılığıyla yoğun bir destek buluyor.

Avrupa’nın önde gelen spor-istatistik şirketlerinin yaptığı araştırmalar sonucunda Beşiktaş Mogaz’ın twitter adresi @BJKHentbol, Yaşlı Kıta’nın en çok takip edilen ikinci hentbol takımı profili olmayı başardı. Araştırma sonuçlarına göre Katalan devi Barcelona 211bin 421 takipçiyle ilk sırada yer alırken, 31bin 611 takipçiye sahip olan siyah-beyazlılarımız 2. sırada yer aldı. THW Kiel, HSV Hamburg, MKB Veszprem gibi birçok popüler hentbol takımını geride bırakan Parkenin Kartalları’nı, 22 bin 520 takipçiyle Fransız temsilcisi Paris Saint-Germain izledi. Buna göre Kara Kartal, Dünya Hentbol Federasyonu ve Avrupa Hentbol Federasyonu gibi birçok köklü kurum ve ünlü hentbol takımını, taraftarının verdiği güçlü destekle geride bırakmış oldu.

Beşiktaş Mogaz sosyal medyada da zirvede



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!