Sahadaki cep telefonu maçı durdurdu

Güncelleme Tarihi:

Sahadaki cep telefonu maçı durdurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 14:58

B. Mönchengladbach ile Real Madrid arasında oynan Avrupa Ligi maçının 75. dakikasında sahada bulunan cep telefonu nedeniyle maç bir süre durdu. Telefonu bulan futbolcu orta hakeme verdi. Orta hakem dördüncü hakeme, o da tutanak tutulması için saha kenarındaki UEFA yetkililerine ulaştırdı. Tam o sırada telefonun sahibi hiç umulmadık bir yerden çıktı.

Haberin Devamı

BORUSSİA Mönchengladbach ile Villareal arasında oynanan Avrupa Ligi maçında ne oynanan futbol ne de alınan sonuç öne çıktı. Maça damgasını vuran iki olaydan biri karşılaşmanın son saniyesinde hakemlerin penaltı verip vermeme kararsızlığı, diğeri de maç sırasında sahada bulunan cep telefonu.

ORTA SAHADA UNUTULAN CEP TELEFONU
Maçın 75. dakikası oynandığı sırada futbolcu saha içinde cep telefonu buldu. Telefonu maçın orta hakemine verdi. Hakem maçı durdurdu. Aldığı telefonu dördüncü hakeme vermek üzere kenara geldi. Telefonu teslim alan dördüncü hakem de tutanak tutulması için saha kenarında bulunan UEFA yetkililerine teslim etti. UEFA yetkilisi telefonu kayda geçirmek üzereyken Villareal kulübesinden kalkan takımın sağlık ekinde görevli fizyoterapist hızla yetkilinin yanına geldi. Telefonun kendisine ait olduğunu söyledi. Cep telefonunu aldı. Fizyoterapist sakatlanan futbolcuya müdahale etmek üzere sahaya girdiği sırada telefonunu düşürdüğü anlaşıldı.

Haberin Devamı

SON SANİYE TEREDÜTÜ
Mönchengladbach ile Villareal arasında oynanan maçın 90. dakikasında ise hakemlerin tereddütü evsahibi Alman takımı futbolcularını isyan ettirdi. Maç 1-1- devam ederken cezaalanı içinde Villarealli futbolcu topa elle müdahale etti. Yan hakem bayrağını kaldırdı. Hakem düdük çaldı ve penaltı noktasına yöneldi. Aut çizgisi hakemi ise tam o sırda devreye girdi. Orta hakemin kulağına penaltı olmadığını söyleyince hakem maçı devam ettirdi. Karşılaşma da karşılıklı atılan birer golle 1-1 berabere sona erdi. Maçın en şansız futbolcusu ise Nijeryalı Uche oldu. Maça girdikten saniyeler sonra golünü attı. Takımına 1-1 eşitliği sağladı. Ancak gol pozisyonunda kalecinin müdahalesiyle sakatlandı. Sahayı terk etti.

WOLFSBURG FARK YEDİ
Almanya'nın Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcisi Wolfsburg ise İngiltere'de fark yedi. Everton'da 4-1 yenilen Wolfsburg tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Everton'un ilk golünü kendi kalesine atan Rodriguez, 90+4 oynandığı sırada takımının tek golünü attı. Kazanılan frikiği kullanan Rodriguez, harika bir gole imza attı. Wolfsburglu futbolcular hakemin 47. dakikada verdiği penaltı kararına ise uzun süre itiraz etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!