Passolig şimdi de hentbolu vurdu

Güncelleme Tarihi:

Passolig şimdi de hentbolu vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 14:27

Gelecek hafta kendi salonunda Passolig’e geçecek olan Hentbol Federasyonu, ücretsiz oynanacağını duyurduğu Gençlerbirliği-Trabzonspor Erkekler Süper Lig maçı için Passolig firmasına 5 liralık kağıt bilet bastırdı. Taraftarlar durumu protesto ederek maça girmedi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği-Trabzonspor arasında bugün Ankara’da saat 13.00’te oynanan hentbol maçına gitmek isteyen taraftarlara Passolig kağıt bilet satılmak istenince taraftarlar dışarıda kaldı. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), önümüzdeki haftadan itibaren kendi sahip olduğu THF Salonu’nda Passolig’e geçirileceğini duyurdu. Ama aynı salonda bugün oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor maçı için de anlaştığı Passolig firmasına kağıt bilet bastırdı. Bugüne kadar bu salonda maçları ücretsiz izleyen taraftarlar, üzerinde ‘Passo’ yazan ve 5 liradan satılan biletleri almak istemedi.

Salon önüne gelen Gençlerbirliği Erkek Hentbol Kulübü Başkanı Nilüfer Bircan da uygulamadan haberi olmadığını ve kendilerine yazılı bir bildirim yapılmadığını belirterek federasyona tepki gösterdi. Bircan ayrıca bilet fiyatlarını kendilerinin belirleyeceğini ama bunu da federasyonun yaptığına dikkat çekti. Bircan taraftarlara yaptığı açıklamada, “Biz federasyona maçımızı Cebeci’deki salonda oynamak istediğimizi söyledik. Ancak federasyon ‘Bu haftada maç eskisi gibi ücretsiz oynanacak’ dedi. Fakat bugün buraya gelen taraftarlara 5 liradan bilet satılmaya kalkışıldı” dedi.

Haberin Devamı

Hentbol kulüpleri gelecek hafta THF’nin kendi salonunda uygulamaya sokacağı Passolig’e geçmeyi kabul etmedi. Kulüpler zaten seyirci sıkıntısı yaşayan hentbolun bu uygulamayla iyice darbe alacağını belirtiyor.

Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma ise Başkent temsilcisinin 27-25 galibiyetiyle sonuçlandı. Süper Lig'de alınan diğer sonuçlar ise şu şekilde;

Amasya Taşova YİBO 37 - 31 Konya Selçuklu Belediyespor
Gençlerbirliği 27 - 25 Trabzonspor
Antalyaspor 32 - 32 İzmir Büyükşehir Belediyespor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!