Reaksiyon dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Reaksiyon dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 12:03

Takipler, kovalamacalar, gizli görevler ve dönen kirli oyunlar.. Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi Reaksiyon'un 2. bölüm fragmanı görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Fetih 1453 filmindeki Ulubatlı Hasan rolüyle hafızalara kazınan İbrahim Çelikkol’un imzayı attıktan sonra askeri anlamda zor bir eğitimden ve hazırlıktan geçtiği Reaksiyon, 2. bölümüyle 22 Eylül pazartesi günü saat 20.30’da Star TV’de.

SEMERCİOĞLU'NDAN DESTEK

İlk bölümüne oldukça sıkı başlayan Reaksiyon, iddialı bir yapım olduğunun ipuçlarını vermişti. Özellikle uçak düşme sahnesinde kullanılan efektler beğenilmiş ve seyirciyi koltuğuna çivilemişti. En çok tartışılan konulardan birisi Behzat Ç. ile üne kavuşan Erdal Beşikçioğlu’nun yeni rolünün seyirci tarafından beğenilmemesiydi. Beşikçioğlu’nu farklı bir rolde görmeye alışık olmayan hayranları, oyuncunun yürüyüşünü bile beğenmemişti. Bunun üzerine Cengiz Semercioğlu, Erdal Beşikçioğlu’na destek vermiş ve ‘Asıl Behzat Ç. Gibi yürümeye devam etseydi eleştirmeniz gerekirdi’ diyerek usta tiyatrocuya köşesinden destek çıkmıştı.

Haberin Devamı

REYTİNG SAVAŞLARI KIZIŞTI!

Tam bir reyting savaşının yaşanacağı pazartesi günü reytinglerde Karadayı'nın mı yoksa Reaksiyon'nun mu ipi göğüsleyeceği merak konusu. İki sezon Karadayı dizisinde oynayan Yurdaer Okur ise bu sezon yeni dizisine transfer oldu ve artık Reaksiyon ’un başarısı için ter döküyor. Çarşamba günleri yayınlanması planlanan fakat yayın günü pazartesi olarak kararlaştırılan dizinin başrollerinde Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Erdal Beşikçioğlu yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Kadri’nin Götürdüğü Yere Git, Karakol ve Dila Hanım gibi projelerle ismini duyurmuş Onur Tan oturmakta. Bakalım Reaksiyon bu yıl Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni rakibi olabilecek mi?

REAKSİYON 2. BÖLÜM FRAGMANLARI

2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Reaksiyon dizisi 2. Bölüm yine izleyicilerine aksiyon vaat ediyor. Bütün işaretler istihbarattan birinin uçağın düşeceğini bildiğini göstermektedir. Oğuz bu işin peşini bırakmayacaktır. Bu sırada ise Tekin ile işbirliği yapmak zorunda kalacaktır. Duygu ise geçmişin hesabını sormak için Yavuz’un karşısına dikilir. Öktem eğer bildiklerini söylemezse Zeynep’i hapse atmakla tehdit eder.

Haberin Devamı

Reaksiyon dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!