Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'ndan Alex'e veto

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlundan Alexe veto
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 10:08

Aktif futbol kariyerini önümüzdeki aylarda sonlandıracak olan Alex de Souza, Ocak ayında oynanacak olan yardım maçına eski takım arkadaşları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'i de davet etti ancak 'Programımız uygun değil' cevabı ile karşılaştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 8,5 yıl forma giyen, sayısız başarılar kazanan, tribünlerin sevgilisi haline gelen ve daha sonra tartışmalı bir şekilde takımdan ayrılan Alex de Souza eski takım arkadaşlarından veto yedi.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre; Sarı lacivertli takımdan sonra Coritiba'dan top koşturan sambacı, geçtiğimiz aylarda futbolu bırakma kararı almıştı. Brezilya'da düzenleyeceği bir jübile maçıyla hem yardım toplamak hem de kariyerinde iz bırakmış isimlerle yeniden bir araya gelmek isteyen Alex, Fenerbahçe'den arkadaşları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile şimdi İstanbul Başakşehir forması giyen Semih Şentürk'e de davet gönderdi.

Ocak ayı içerisinde Brezilya'da oynanması planlanan karşılaşmanın devre arası kampı ile çakıştığını belirten Volkan ve Emre, Alex'in davetini geri çevirdi. Ancak kulislerde, iki kaptanın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın olası tepkisinden çekinerek daveti geri çevirdiği yorumları da yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!