Güzel Köylü'de evlilik telaşı!

Güncelleme Tarihi:

Güzel Köylüde evlilik telaşı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 09:24

Muğla ili Yatağan ilçesi sınırları içerisinde bulunan şirin belde Bozüyük'te çekilen Güzel Köylü'nün 14.bölümünde hem gözyaşı hem kahkaha var.

Haberin Devamı

Güzel Köylü’nün yeni bölümüne Gül’ün gözyaşları damga vuracak. Cemal sinirden samanlığı birbirine katacak. Cristina ise Kaan’ın iyiliğini istediği için çark eder ve Gül’e Kaan’ın hep onu sevdiğini söyler. Cemal’in babası ani bir kararla Gül’ü istemeye gider ve olaylar bir anda gelişmiştir. Hatta Gül, Cemal’e “Ama baban bu hızla giderse, haftaya meydanda düğünümüz olur” diye çıkışır.

GÜL'ÜN KAFASI KARMAKARIŞIK

Geçtiğimiz hafta Gül tam herşey yoluna girdi mutluluğu bulmuşum demişken, Cemal’in yaptığı evlenme teklifi ile kafası karışmıştı. Kararsızlığa düşmüş ve karamsar düşünmeye başlamıştı. Aslında Cemal’e göre herşey normaldir. Çünkü birbirini seven iki insanın evlenmesi kadar doğal bir şey yoktur fakat Gül daha önce buna benzer bir olay tecrübe ettiği için evliliği hiç de sıcak görmemektedir.

Haberin Devamı

"İKİNCİ BİR İHANETİ KALDIRAMAM"

24 Eylül Çarşamba günü 14. Bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Güzel Köylü’de geçen hafta Gül, Cemal’e ne diyeceğini şaşırmıştı. Gül, Cemal ile çok mutludur fakat kararsızlığını gizlemeye çalışmaktadır. Kaan ile yaşadığı aşkı ve ihaneti unutamayan Gül iyiden iyiye korkmaktadır. Eğer 'Güzel Köylü' bir ihanet daha yaşarsa bu sefer hayat tam anlamıyla zindan olacaktır.

GÜZEL KÖYLÜ 14. BÖLÜM FRAGMANI

Geçtiğimiz çarşamba gününün en çok izlenen yapımları:

1) Güzel Köylü
2) Yılanların Öcü
3) Benim Adım Gültepe
4) Kara Para Aşk
5) Güzel Köylü (Özet)

Güzel Köylü Ekibi 13. bölümün ardından kendi aralarında bir kutlama yaptı:

Güzel Köylüde evlilik telaşı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!