Anne hasta oğlunu öldürme suçlamasıyla tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Anne hasta oğlunu öldürme suçlamasıyla tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 21:24

Kartal'da, balıkçı barınakları yanında denizden cesedi çıkartılan 16 yaşındaki sara hastası İ.E'nin annesi Zeliha E, oğlunu öldürme suçlamasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

Kartal Kordonboyu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Kartal Su Ürünleri Kooperatifi'ndeki balıkçılar, önceki gün saat 13.00 sıralarında balıkçı teknelerinin yanında su yüzeyinde bir erkek cesedi gördü. Balıkçılar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda ekip, cesedi çıkarmak için çalışma başlattı. Ekipler, kısa bir süre içerisinde erkek olduğu tespit edilen cesedi denizden çıkardı. Yapılan incelemenin üzerinden kimlik çıkmayan çocuk incelenmek üzere adli Tıp Kurumu'a gönderildi. Cesedin sara hastası 16 yaşındaki İ.E'ye ait olduğu tespit edildi. Cesedin yüzünde morlukların görülmesi üzerine olayı cineyet şüphesi ile de araştıran polis barınağın güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

ANNE CİNAYET ŞÜPHELİSİ

Haberin Devamı

Polis kamera görüntülerinde üç gün önce barınaktan bir kadının yanlış başına ayrıldığını görmesi üzerine bu görüntüler üzerine yoğunlaştı. Görüntülerdeki kadının İ.E'nin annesi Zeliha E. olduğu tespit edildi. Görgü tanıklarının da ifadelerini alan polis olay günü Zeliha E'nin iskele bölgesinde oğlu İ.E ile görüldüğü belirlendi. Elli yaşındaki anne Zeliha E'nin oğlunun denize düşmesinin ardından hiçbir yardım istememesi ve olayı polise bildirmemesi üzerine anne Zeliha E. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Zeliha E. ifadesinde oğlunun balıklara bakarken denize düştüğünü ancak kendisinin ne yapacağını bilemediğini şoka girdiğini söylediği öğrenildi. Oğlunun öldürmediğini söyleyen anne Zeliha E cinayet şüphelisi olarak Adliyele sevk edildi. Zeliha E savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!