Yıldız Holding'e ABD’den beş ödül

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Holdinge ABD’den beş ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 20:29

Değişen pazar koşullarına göre satış teşkilatını yeniden düzenleyen Yıldız Holding, çalışanlarını yeni sisteme adapte etmek için geliştirdiği Horizon Satış Akademisi ile dünyanın önde gelen araştırma ve analiz şirketlerinden Brandon Hall tarafından beş ayrı dalda ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Öğrenme, gelişim ve liderlik konularında faaliyet gösteren araştırma şirketi Brandon Hall Reserch, 20 yıldır dağıttığı, 'Brandon Hall Mükemmellik Ödülleri'nin 2014 kazananlarını açıkladı. Dünyanın farklı ülkelerinden profesyonel eğitimci, akademisyen ve insan kaynakları yöneticilerinden oluşan 40 kişilik jüri, IBM, HP, General Electric, JP Morgan, Bank Of America, Unilever, Pepsi Co gibi 100 kadar uluslararası şirketin eğitim departmanları arasından en iyileri seçti.

Yıldız Holdinge ABD’den beş ödül

Yıldız Holding bünyesinde kurulan Horizon Satış Akademisi, “En İyi Öğrenme Programı Sonuçları” dalında altın, “En iyi satış oryantasyon programı”, “En iyi satış ve eğitim performans programı” ve “Değişimi ve iş stratejilerinin dönüşümünü destekleyen en iyi öğrenme programı” dallarında gümüş ve “En iyi ekip geliştirme programı” dalında da bronz madalya almaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!