Karadayı yeni bölümü ile bomba gibi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Karadayı yeni bölümü ile bomba gibi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 17:29

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı Karadayı 77. yeni bölümüyle 22 Eylül pazartesi günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Bu yıl 3'üncü sezonuyla ekranlara gelen Karadayı geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde izleyenleri gözyaşlarına boğmuştu.

Mahir Kara, küçük Nazif’i kendi elleriyle toprağa vermişti.

Mahir bu işi çözeceğine ant içti ve Dalyan Rıza’yı konuşturdu. Feride ile yollarını ayırmak zorunda kalan Mahir Kara, "Ölümle sınananların sevda yemini bozulur" dedi ve yüzüğü attı. Gücün karanlık tarafına geçen 'Karadayı'yı bu karanlık yolda yaşayacağı olaylar merakla bekleniyor.

Hayranlarının merak ettiği sorular cevap bulmuş ve bombayla patlatılan arabanın içinde kimin olduğu açığa çıkmıştı. Mahir’in annesi ve Küçük Nazif artık yoktu. Bütün ailenin gözyaşları döktüğü ve isyan ettiği sahnede özellikle Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in performansları Karadayı izleyicisinden tam not aldı. Evlendiği günde hem annesini hem de yeğenini kaybeden Mahir’in dizinin bu sezonunda geçireceği dönüşüm ve gireceği karanlık yol herkes tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

KARADAYI 77. BÖLÜM FRAGMANI

22 Eylül Pazartesi 77. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Karadayı’nın 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanlarda Mahir, Feride’nin hiç tahmin etmediği bir şey yapar. Gözyaşları içerisinde Mahir’den hesap soran Feride, Mahir'den duyduklarına inanamaz ama Mahir gözünü karartmıştır bir kere.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!