Kaçak Gelinler'in Star'daki serüveni sona eriyor!

Güncelleme Tarihi:

Kaçak Gelinlerin Stardaki serüveni sona eriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 16:54

Star TV'nin beğenilen gençlik dizisi Kaçak Gelinler, 13. bölümünden sonra Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'e geçiyor. Peki Kaçak Gelinler'in son bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı

KAÇAK GELİNLER STAR’DAN TRANSFER Mİ OLUYOR?

Sevilen gençlik dizisi 13. Bölümüyle Star TV’deki serüvenini noktalıyor. Kulislerde konuşulan son iddiaya göre TV8’in yeni patronu Acun Ilıcalı yerli dizi atağına geçti. Drama bölümünü yenileyen ve ve artık yerli dizi yayınlama kararı alan Ilıcalı, ilk olarak ‘Kaçak Gelinler’i 26 bölüm gösterme garantisi vererek transfer etti.

HER ŞEY BİR HAVALİMANINDA BAŞLADI

Sosyetenin güzellerinden Şebnem, hayatını totemlere adamış Almilla ve mütevazı güzel Kainat’ın yollarının Adnan Menderes Havalimanı’nda kesişmesiyle başlayan hikayelerinin anlatıldığı Kaçak Gelinler yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor.

KAÇAK GELİNLER 13. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Kaçak Gelinler 13. Bölüm 1. Ve 2. Fragmanları yayınlandı. Seniha (Şenay Gürler) İstanbul’dan gitmeye karar vermiştir fakat bu o kadar kolay olmayacaktır. Seniha’yı durdurabilecek tek kişi görünürde Müfit’dir (Ege Aydan).

Haberin Devamı

Şebnem (Selin Şekerci) , Müfit’e her şeyi anlatır. Müfit de soluğu Seniha’nın yanında alır. Seniha’yı durdurmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Bu arada Selim ve Şebnem çıktıkları sandal gezisinde birbirlerinden elektirik alırlar.

Kaçak Gelinlerin Stardaki serüveni sona eriyor

BAKMADAN GEÇME!