Nymphomaniac sempozyuma geliyor

Güncelleme Tarihi:

Nymphomaniac sempozyuma geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 01:09

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nin organize ettiği CİSED 12. Cinsel Sağlık Sempozyumu, bu yıl ‘zamanın ruhu ve eros’ temasıyla düzenleniyor. Etkinlikte Prof. Dr. Cengiz Güleç, Prof. Dr. Ahmet İnam gibi alanında uzman isimler dinleyicilerle buluşurken, Türkiye’de yasaklanan ‘Nymphomaniac’ filmi de tartışmaya açılacak.

Haberin Devamı

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nin (CİSED) organize ettiği CİSED 12. Cinsel Sağlık Sempozyumu, bu yıl ‘zamanın ruhu ve eros’ temasıyla düzenleniyor.

Sempozyumda başta Prof. Dr. Cengiz Güleç, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Prof. Dr. Orhan Derman, Prof. Dr. Ahmet İnam, Seksolog Uz. Dr. Akif Poroy, cinsel terapist Dr. Cem Keçe olmak üzere alanında uzman kişiler, cinsel tedavi üzerine birikimlerini aktaracak.

Sinematerapi Atölyesi ve Erotik Edebiyat Sohbetleri’nin yer alacağı sempozyum, 24 Ekim’de Notte Otel’de başlayacak.

“Zamanın Ruhu ve Eros” temasının derinlemesine inceleneceği, geçmişten günümüze cinsel sağlık bilimini ve yeni geliştirilmiş cinsel tedavi tekniklerini ele alacak olan sempozyum 3 gün sürecek. Sempozyum organizatörü CİSED Başkanı Cem Keçe, “Aşk ve seksin dansını masaya yatıracağımız bu yılki sempozyumumuzun konusu ‘Zamanın Ruhu ve Eros’ olup konuşmacıların katkılarıyla bilgilerimizi ve özellikle tecrübelerimizi çok yönlü ve kapsamlı bir şekilde paylaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sempozyumda bilimsel içeriğin yanında farklı konulara da değineceklerini kaydeden Keçe, ‘Sinematerapi Atölyesi’ ile nemfomanyak bir kadının hayat hikayesini konu alan Nymphomaniac filmini tartışacaklarını, başta ‘Grinin Elli Tonu Üçlemesi’ ve ‘Crossfire Üçlemesi’ olmak üzere erotik romanları tartışmaya açıp, ‘Edepsiz Cümleler’ köşesiyle erotik edebiyat sohbetleri yapacaklarını söyledi.

Tüm dünyada olay yaratan ve Türkiye’de yasaklanan filmin başrolleri Stacy Martin’le birlikte Charlotte Gainsbourg paylaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!