Silsile filmi Altın Koza için gala düzenledi

Güncelleme Tarihi:

Silsile filmi Altın Koza için gala düzenledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 16:48

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında, Nehir Erdoğan, İlker Kaleli ve Tardu Flordun'un başrolünde oynadığı, yapımcılığını Faruk Özerten'in üstlendiği Silsile filminin galası yapıldı.

Haberin Devamı

Adana Real Cinemaximum'da gerçekleştirilen galaya filmin tüm oyuncularıyla birlikte yönetmen Ozan Açıktan da katıldı. Festivallerin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen yönetmen Açıktan, Adana Altın Koza gibi büyük bir festivalde yer aldıkları için de mutlu olduklarını söyledi.

Silsile filmi Altın Koza için gala düzenledi

Altın Koza'da yarışacak filmlerden bir tanesi olan Silsile oyuncuları da çok keyif aldıkları bir film olduğunu söyledi.

Filmin konusu:

Sıcak bir yaz gecesi Ece (Nehir Erdoğan) Amerika’dan yeni dönmüş olan Cenk’in (İlker Kaleli) kaldığı eve gider ve eskide kalmış bir aşk alevlenir. Yakın bir dost aldatılmak üzeredir. Bir anda sessiz ve karanlık evde bir hırsızlık girişimi olur ve ardından bir şuç işlenir. Ece gider, Faruk gelir. Üç insan hem birbirlerinden sakladıklarıyla hem de bir şuçla beceriksizce baş etmeye çalışır. Olaylar birbirinin içine geçerek gelişir ve karmaşık şehirli ilişkilerin, derin yaraların ve hayatın kırgınlığının sorgulandığı, bu üç insanın yaşamlarını sonsuza kadar değiştirecek olaylar silsilesi başlar.

Haberin Devamı

Silsile filmi Altın Koza için gala düzenledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!