Beştepe’de tansiyon düşmüyor

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de tansiyon düşmüyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 01:12

Taşların yerinden oynadığı Gençlerbirliği’nde, her geçen saat yeni gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

U-21 takımı, Bursaspor maçında cezalı oyuncu oynattığı gerekçesi ile hükmen yenik sayıldı. Eskişehirspor kamp kadrosu, yolculuk öncesinde tartışmaya neden oldu. Guıdo’da da stres kırığı başlangıcı olduğu iddia edildi.

Gençlerbirliği’nde teknik adam değişikliği ile başlayan süreçte kazan kaynamaya devam ederken, yeni gelişmelerin yaşanması, yönetim, teknik kadro ve oyuncuların huzurunu kaçırdı.

İlk sıkıntı, PFDK’nın, Bursa ile oynanan U-21 maçında G.Birliği’nin cezalı oyuncu oynatması sonucu 3-0 hükmen yenik sayılması ile başladı. Oyuncu M. Hüseyin Seyhan ve Teknik Direktör Veyis Kamber, 4’er maç ceza aldı.

M.Hüseyin Seyhan, biten sezon U-19 kategorisinde, 32. haftadaki Boluspor maçında kırmızı kart görüp, 3 maç ceza aldı. Son 2 maçta forma giymeyen Seyhan, bu sezonun ilk karşılaşmasında Rize’ye götürülmedi. 3 maç cezası tamamlandığı düşüncesi ile de Bursa karşısında forma giydi. Ancak, lisansın vize edilmesi, Rize maçı sonrası yapıldığından, Kurul cezanın çekilmediğine hükmetti ve yeni cezayı kesti.

Haberin Devamı

GUIDO KENDİSİ ÇIKMAK İSTİYOR İDDİASI

G.Birliği cephesinde huzur kaçıran bir başka gelişme ise sezon başında transfer edilen Guıdo Koçer’de stres kırığı başlangıcı olduğu iddiası. Genç oyuncunun, ligde forma giydiği iki maçta, oyundan çıkmayı kendisinin istediği, bu yöndeki talebi maç içinde teknik ekibe ilettiği ileri sürüldü. Başkan İlhan Cavcav, hem Rize hem de Bursa maçlarını tamamlayamayan Guıdo’nun, sahadan çıkarılmasına büyük tepki göstermiş, teknik ekibe ağır eleştiriler getirmişti.

Bu arada, takımın Eskişehir kamp kadrosunda da küçük çaplı bir tartışma yaşandığı öğrenildi. Başlangıçta 19 kişi ile Eskişehir’e gidilmesi planlanırken, Başkan İlhan Cavcav’ın devreye girmesi sonucu bu sayının 21’e çıktığı ileri sürüldü. Cavcav’ın, Bursa maçından sonra antrenmanda eleştirdiği Nizamettin, sakatlığı gerekçe gösterilerek kadroya alınmadı. Başkan ile tartışan Sedat da Eskişehir’e götürülmedi. Tomiç ise yabancı kontenjanına takıldı.

Haberin Devamı

ÜNAL AYSAL, YÖNETİMİN TEPKİSİNİ ÇEKTİ

Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Kaynar, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada G.Birliği ve A.Gücü örneklerini “nezaketsiz bir ifade olarak” değerlendirdiklerini söyledi.

Kaynar, “Kültürlü bir spor adamı. Toplantıdaki konuşmasında, ‘Duraklayalım mı küçülelim mi, büyüyelim mi? Siz bu kararı verdikten sonra yönetim kurulu gereğini yapar. Tamam başarı istemiyoruz, üçüncülüğe, dördüncülüğe oynayalım, G.Birliği, A.Gücü gibi oynayalım veya işi şansa bırakalım’ sözlerine sitem ediyoruz. Bunları kötü birer örnek olarak kullandığını üzüntüyle okuduk. Bu nezaketsiz ifadeyi bir şansızlık olarak değerlendirmek istiyorum” dedi. Kaynar, teknik direktör arayışların sürdüğünü belirtip, “Başkanımız, yoğun çalışma içinde. Hafta boyu tüm mesaisini buna ayırdı. Doğru seçimi yapmak için ince eleyip sık dokuyor. Acele etmektense en doğrusunu bulmak önemli” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!