Avrupa Ligi'nin yıldızları Papa ve Keserü

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Liginin yıldızları Papa ve Keserü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 10:53

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk maçlar sona erdi. Temsilcimiz Beşiktaş evinde ağırladığı Asteras ile 1-1 berabere kalırken, bir diğer temsilcimiz Trabzonspor ise deplasmanda karşılaştığı Metalist’i 2-1 yendi. Bordo mavililer, Yunan oyuncu Papadoupoulos’un son dakika golüyle zafere ulaşırken, Steaua Bükreş’in gol makinesi Keserü, Aalborg’u 6-0 yendikleri maçta 11 dakikada hat-trick yaptı.

Haberin Devamı

İşte UEFA Avrupa Ligi’nde gecenin öne çıkanları…

1-) Trabzonspor’a yan bakılmıyor: UEFA Avrupa Ligi macerasına Ukrayna’da başlayan Trabzonspor ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Kevin Constant maçın ilk golünü atarken, galibiyeti getiren isim Avraam Papadopoulos oldu.

2-) Savunma Bakanı yine iş başında:
Everton evinde Wolfsburg’u 4-1 yenerken gecenin kahramanı ABD’li kaleci Tim Howard oldu. Dünya Kupası’nda yaptığı kurtarışlarla tarihe geçen Tim Howard bu maçta da tecrübesini konuşturdu ve 23 şutun 10’unu kurtararak takımının galibiyetinde başrol oynadı.

Avrupa Liginin yıldızları Papa ve Keserü


3-) Sevilla bildiğimiz gibi: Son şampiyon Sevilla yıldız oyuncularını kaybetmesine rağmen Avrupa Ligi’ne yine fırtına gibi başladı. İlk maçında Feyenoord’u 2-0 yenen İspanyol ekibinde geceye damgasını vuran isim iki asist yapan Gerard Deulofeu oldu.

Haberin Devamı

Avrupa Liginin yıldızları Papa ve Keserü


4-) Bu Keserü çok fena!: Steau Bükreş’in 6-0’lık galibiyetinde başrol oynayan Claudiu Keserü 11 dakikada attığı 3 golle gecenin yıldızı oldu. Sezona fırtına gibi başlayan Claudiu Keserü oynadığı 13 maçta 15 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Avrupa Liginin yıldızları Papa ve Keserü


5-) PAOK da yarım düzine gol attı: UEFA Avrupa Ligi’nde gecenin en farklı sonucunu Yunan ekibi PAOK aldı. Evinde Dinamo Minsk’i konuk eden ekip sahadan 6-1’lik galibiyetle ayrılırken, Stefanos Athanasiadis attığı üç golle hat-trick yaparken, Alexandru Chipciu da üç asistle takımına katkı sağlayan bir diğer isim oldu.

6-) Şut yağmuruna tuttu: Standard Liege’in dün gece Rijeka’yı 2-0 yendiği maçta kaleyi en çok yoklayan isim Jeff Louis oldu. Haiti doğumlu 22 yaşındaki futbolcu takımının 90 dakika boyunca attığı 12 şutun 8’ine imzasını atarken bunların 4’ünde kaleyi tutturmayı başardı.

7-) Tottenham’ın bileği bükülmüyor: Partizan deplasmanından sürpriz bir beraberlikle dönen Tottenham, Avrupa arenasında yenilgi yüzü görmüyor. İngiliz ekibi son 13 Avrupa maçında 9 galibiyet alırken, 4 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Avrupa Liginin yıldızları Papa ve Keserü


8-) Salzburg kanatlanıyor: İlk maçında Celtic ile 2-2 berabere kalan Red Bull Salzburg takımı, Avrupa arenasındaki başarısını sürdürüyor. En son Kasım 2011’de Avrupa Ligi’nde maç kaybeden ekip o tarihten bu yana oynadığı 8 maçta da kaybetmedi.

9-) Beşiktaş son nefeste üzüldü: Avrupa Ligi’ndeki bir diğer temsilcimiz Beşiktaş, 89 dakika önde götürdüğü Asteras maçını son dakikada yediği golle 1-1 tamamlayarak gruplara 1 puanla başladı.

10-) 69 golün 9’u onlardan: Dün gece UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan maçlarda toplam 69 gol atarken öne çıkan isimler Athanasiadis, Keserü ve Soudani oldu. Hat-trick yapan bu isimler atılan 69 golün 9’una imzasını atarak krallık için iddialı hale geldiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!