Sürücü mü, bozuk yol mu

Güncelleme Tarihi:

Sürücü mü, bozuk yol mu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 01:52

Beyoğlu’nda Araf Bar'ın işletmeciliği yapan Gökhan Keptiğ (41) pazartesi gecesi Beşiktaş-Rizespor maçından sonra motosikletiyle evine dönerken Feriköy Yokuşu’nda lüks bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Alkollü olduğu ortaya çıkan otomobil sürücüsü Zafer K. (39) gözaltına alındı.

Haberin Devamı

‘HIZLA BENİM ŞERİDİME GİRDİ’

Zafer K., motosikletin hızla gelerek kendi şeridine girdiğini ve çarptığını söyledi. Savcılık alkollü olduğu için tutuklama talep ederken Nöbetçi İstanbul 5’inci Sulh Ceza Hâkimliği şüpheliyi serbest bıraktı.

‘ALKOLÜN KAZAYLA İLGİSİ YOK’

Mahkeme kararında “Maktülün ters şeritte ve asli kusurlu oluşu, şüphelinin alkollü oluşunun kazanın oluşumunda herhangi bir etkisinin görülmeyişi”ni gerekçe gösterdi. Gökhan Keptiğ’in avukatı Ercan Eroğlu müvekkilinin ölümüne sebep olan alkollü şoförün serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Eroğlu, Gökhan Keptiğ’in kasksız yola çıkmayacağını iddia ederek MOBESE görüntülerini beklediklerini söyledi.

Şehirden kaçıp Ege’ye taşınacaktık

GÖKHAN Keptiğ’in ablası Ayfer Keptiğ ise kardeşiyle birlikte kurdukları hayallerin yarım kaldığını söyledi. Kardeşinin son olarak ‘Kukumav’ isimli bir aşk romanı üzerinde çalıştığını söyleyen Ayfer Keptiğ şunları anlattı: “Birlikte Ege köylerine taşınma planımız vardı. Çocuklarımızı alıp sakin bir hayat yaşayacaktık. İstanbul’un yoğunluğundan çok sıkılmıştı. Gökhan dünyalar tatlısı bir insandı. Çocuğuna çok düşkündü. Fotoğrafçılığı çok severdi. Kitabını artık biz çıkartacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!