İstanbul-İzmir arası 6.5 saate iniyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul-İzmir arası 6.5 saate iniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 01:47

İDO ve Metro Turizm, İstanbul–İzmir arasında halen karayolu ile 9 saat süren yolculuğu 6.5 saate indirmeyi hedefleyen anlaşmaya imza attı.

Haberin Devamı

Anlaşma ile entegre biletler hem Metro’dan hem de İDO’dan alınabilecek. Biletini alan yolcu Yenikapı iskelesinden İDO Feribotu ile Bandırma’ya gidecek, Bandırma’da beklemekte olan Metro otobüsüne binerek yolculuğuna hiç ara vermeden devam edecek. Böylece 9 saat süren yolculuk 6.5 saatte tamamlanacak.

DENİZ VE KARA BİRLEŞTİ

İDO Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Naz Erer, yapılan anlaşmanın denizyoluyla karayolunu birleştiren önemli bir işbirliği olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu anlaşmayla birlikte, yolcularımız artık daha çok noktada İDO biletlerine ulaşabilecek. Seyahat dünyasında farklı kulvarlarda, denizde ve karada ayrı ayrı yer alsak da, neticede aynı sektörün oyuncuları olarak yan yana gelip entegre çözümler üretilebilmesi çok güzel.” Metro olarak yeni bir yapılanma içinde olduklarını anlatan Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, “Müşterilerimizin beklentilerini karşılarken beklemedikleri hizmetleri de kendilerine sunarak onlara her zaman kaliteyi veriyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!