Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş maçını Çarşı Grubu ile değil protokol tribününde izledi

Güncelleme Tarihi:

Kemal Kılıçdaroğlu Beşiktaş maçını Çarşı Grubu ile değil protokol tribününde izledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 18:02

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'ya destek amaçlı olarak siyah beyazlıların Avrupa Ligi'nde Asteras maçını taraftarlarla izleyeceği açıklanan Kılıçdaroğlu, son dakika değişikliği ile karşılaşmayı protokol tribününde izledi.

Haberin Devamı

Gezi olayları sürecinde hükümeti yıkmaya teşebbüsten yargılanan Çarşı Grubu'na destek vermek için Beşiktaş'ın Asteras'la Olimpiyat Stadı'nda oynadığı maça giden CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu'nun karşılaşmayı takip edeceği tribün son anda değişti.

Daha önce karşılaşmayı Çarşı Grubu'nun yer aldığı Doğu Tribünü'nün üst katında takip edeceği açıklanan Kılıçdaroğlu, hem güvenlik hem de Çarşı Grubu'nun, "Biz bağımsız bir grubuz. Davamıza siyaset girmesin" talebi üzerine, protokol tribününe oturdu. Burada bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Hukukun üstünlüğünü ve demokrasiyi savunan Çarşı'yı desteklemeye geldim. Bugün siyah ile beyazız. Bu konuda hep onların yanındayım" dedi.

ÇARŞI: KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR EDERİZ AMA...

Çarşı Grubu’nun önde gelen isimlerinden ve hükümeti yıkma girişimi suçundan hakkında dava açılan Ayhan Güner, “Gelene git demeyiz, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ederiz ama biz davamıza siyasetin girmesini istemiyoruz” dedi. Kılıçdaroğlu’nun duyarlı davrandığını belirten Ayhan Güner, “Çarşı özgürlüktür ve biz herhangi bir siyasi platforma geçersek bu özgürlüğümüzü kaybederiz. Biz hesabımızı kendimiz sorarız. Siyasi partiler olayı burada bıraksınlar” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!