Sonbahar için stil önerileri

Güncelleme Tarihi:

Sonbahar için stil önerileri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2014 17:18

Sonbahar mevsimi için en son trendlerden örnek alarak stilinizi kolayca oluşturabilirsiniz...

Haberin Devamı

Hardal, yanık turuncu, kahverengi, bordo ve mor gibi renkler 2015 sonbaharı için görünümünüzü trendi hale getirecek mükemmel seçeneklerdir. Hırkalarınızı ve blazerlerinizi bu renklerden seçin. Bu sezonun vazgeçilmezi çiçekli gömleklerin çok moda olduğunu düşünürsek, dolabınızda gömleklere daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Aynı zamanda çiçek baskılı elbiseleri, etekleri nötr renkli çizme ve ayakkabılarla birlikte kullanabilirsiniz. Üstünüze mini hırkalar alabilirsiniz.

Sonbahar için stil önerileri


Renkli pantolonlar, mevsim geçişleri için süper kıyafetlerdir. Kombinlemesi kolaydır. Renklerle oynama imkânı verir. Gri üst, füme ceket ve şarap kırmızı pantolon gibi. Hem topuklu hem de düz ayakkabılarla ideal görünüm oluştururlar.

Dantel ve gupür parçalarda bu sezon da mağazalarda yerini çoktan aldı. Özellikle sonbahar gibi geçiş mevsimlerinde ince dokulu bu kumaştan elbise ve gömleklerin üzerine giyeceğiniz hırka ve blazerler ile çok rahat edebilirsiniz. Renk renk dantel gömleklere dolabınızda yer açın.

Sonbahar için stil önerileri


Bu sezon her şey deri ile ilgili! Deri ceket, deri etek ya da deri şort. Deriler sezonun joker parçaları. Hem çok trendi hem de cool. Deri giydiğinizde üstüne oldukça basit bir tişört ya da bluz kullanabilirsiniz. Aksesuarı en iyi taşıyan dokulardan biridir, deri. Motorcu çizmesi olarak bilinen yarım botlar, bu senenin en hit parçalarından biri. Özellikle metal süslemeli olanlar çok popüler. Bu botları sadece motorcular giymiyor artık, merak etmeyin! Düz spor elbiseler, asimetrik etekler, salaş trikolar, uzun hırkalar, skinny jeanler ile kombinlenebilir bu botlar-emin olun-hayatınızı kurtaracak! Ne giyeceğim diye hiç düşünmeyeceksiniz.

Haberin Devamı

Sonbahar için stil önerileri


Gotik trendi üstümüze nasıl uygularız?

Deri, dantel ve baştan çıkarıcı dudaklar... Versace, Givenchy, Valentino, Alberta Ferretti ve daha bir çok tasarımcının sonbahar-kış koleksiyonunu bu şekilde özetlemek mümkün. Gotik trend podyumlarda karanlık yüzünü göstermeye başladı bile!

Haberin Devamı

Sneaker tutkusu

Arzu nesnesi haline dönüşen Isabel Marant sneaker çılgınlığı yaz boyunca tam gaz devam etti. Görünen o ki, 2012-2013 Sonbahar Kış sezonunda da sneaker'larımızdan ayrılamayacağız.

Sonbahar için stil önerileri


Hande Ataizi'nin şık ve cesur stili

Hande Ataizi hayatımıza tam olarak 18 yıl önce girdi. Altın Portakal’da kazandığı Mum Kokulu Kadınlar filmiyle bir anda yıldızı parladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!