Tüm mahalleyi havaya uçuracaklardı

Güncelleme Tarihi:

Tüm mahalleyi havaya uçuracaklardı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2014 02:11

DENİZLİ’de evinin önünde otomobiline binmek isteyen, oto kiralama şirketi sahibi 28 yaşındaki Nail Öztürk’e, av tüfeğiyle ateş açıldı. Kolundan hafif yaralanan Öztürk, tedavisinin ardından taburcu edildi. Otomobille kaçan 2 saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Saldırı anında doğalgaz şebekesine saçmalar isabet ederken, olası bir faciadan dönüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Değirmenönü Mahallesi 1739 Sokak’ta meydana geldi. Otomobil kiralama şirketi sahibi Nail Öztürk, evinden çıktıktan sonra 20 ARD 06 plakalı otomobiline binmek istedi. Bu sırada plakası alınamayan bir otomobilden Öztürk’e av tüfeğiyle ateş açtı. Eğilerek kurtulan Öztürk, kolundan hafif yaralandı. İhbar üzerine sevk edilen polis ekipleri Öztürk’ü, polis ekip otomobiliyle Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Tedavisi sonrası taburcu edilen Öztürk, ifade vermek üzere polis merkezine gitti. Öztürk’ün ifadesinde saldırganları tanımadığını söylediği belirtildi.

Tüm mahalleyi havaya uçuracaklardı

İçinde iki kişinin bulunduğu otomobil ile şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayın meydana geldiği sokağı kapatan polis, inceleme yaparak delil topladı.

Haberin Devamı

Saldırı anında doğalgaz şebekesine saçmalar isabet ederken, olası bir faciadan dönüldüğü ortaya çıktı. Doğalgaz dağıtım şirketi ENERYA ekipleri, doğalgaz şebekesinde herhangi bir zarar olup olmadığını kontrol etti. Tüfekten çıkan saçmaların kutuya ve içindeki duvara ardından da yanındaki duvara isabet ettiği belirlendi.

Doğalgaz şebekesinin bulunduğu evin sahibi Emin Şen, peş peşe tüfek sesi duyduklarını belirterek, "Saçmalar iyi ki doğalgaz şebekesi borusunu delmemiş, patlama olabilirdi" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!