Kargoyla gönderilen kapıdan uyuşturucu çıktı

Güncelleme Tarihi:

Kargoyla gönderilen kapıdan uyuşturucu çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 12:56

Gasp, çete ve kaçakçılıktan kaydı bulunan marangoz ustası M.K, amerikan kapıların içerisine zulaladığı 57 kilo 500 gram esrarı kargoyla İstanbul'a gönderdi. Polisi şaşırtmak için kendisi uçakla geldi ve kargodan kapıları aldı. Narkotik operasyon düzenledi. M.K ile birlikte 3 kişi gözaltına aldı. M.K, "Marangoz olduğum için aklıma böyle bir yöntem geldi" dedi.

Haberin Devamı

Diyarbakır'da marangoz ustası olan M.K, 3 amerikan kapı içerisine paketler halinde esrarı zulaladı. 14 Eylül 2014 günü kargoyla Diyarbakır'dan gönderdi. Olası polis takibinin önüne geçmek için kendisi uçakla İstanbul'a geldi. Bir gün sonra kargo şirketine 2 adamıyla giderek 3 kapıyı teslim aldı. Polis kamyoneti fiziki takibe başladı. Kamyonete yüklediği kapıları götürürken polis Bağcılar'da kamyoneti durdurdu. Narkotik dedektör köpeği 'Polo'nun da katıldığı operasyonda, kapıların yüzeyleri açılınca içlerinde esrar paketleri bulundu. 54 paket halinde 57 kilo 500 gram ele geçti. Gasp, çete, kaçakçılık suçlarından emniyette kaydı bulunan organizatör M.K ve uyuşturucudan kaydı bulunan şoför S.Z ve B.K gözaltına alındı.

Üzerinde yapılan aramada 5 ekstazy hap da ele geçen M.K, emniyetteki sorgusunda, "Uyuşturucuyu Diyarbakır'da bir köylüden aldım. Marangoz olduğum için böyle bir yöntem aklıma geldi. İstanbul'da da alıcı bulduğum zaman elimden uyuşturucuyu çıkaracaktım" dediği öne sürüldü. Emniyette sorgusu tamamlanan 3 kişi çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!