Kaçırıldı sanılan kız meğer gönüllü gitmiş

Güncelleme Tarihi:

Kaçırıldı sanılan kız meğer gönüllü gitmiş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 11:55

Almanya'da kayıp olan 15 yaşındaki kızını seks sitesinde bulup kurtaran anne bu haberle yıkıldı. Kendisini kaçırıp seks sitesinde satan 63 yaşındaki komşu meğer kızın sevgilisiymiş.

Haberin Devamı

Alman anne Kirsten Q. (49), bir hafta boyunca kayıp olan 15 yaşındaki Korinna'yı bulmak için çeşitli kampanyalar başlatıp, sonunda bulmuştu. Anne, reşit olmayan kızın fotoğraflarına bir seks sitesinde rastalayan bir yabancının ihbarı üzerine harekete geçip kızını kurtarmıştı.

Ancak Gençlik Dairesine teslim edilen kızın polise verdiği ifade şoke etti. Meğer kız ile Schleswig-Holstein'den Baden-Württemberg eyaletine kaçıp, fotoğraflarını seks sitesinde yayımlayan 63 yaşındaki komşu Klaus Bernd G., sevgilisiymiş.

ANNESİNE DÖNMEK İSTEMİYOR
Savcı Michael Klose, "Kız, Klaus Bernd G. ile sevgili olduğunu itiraf etti. Annesine dönmek istemiyor", diye konuştu. Ayrıca kızın altı gün boyunca çeşitli adamlar ile para karşılığı seks yaptığı, yaşadıklarını ise bir günlüğe yazdığı belirtildi.

"BU İĞRENÇLİK"
Emekli olan Klaus Bernd G., "reşit olmayan bireyi cinsel eyleme teşvik etme" suçundan tutuklandı. Kızı ile kısa bir görüşme yaptığını belirten Kirsten Q. ise "Ona geri dönmek istediğinden haberim yok. Bu iğrençliğe izin vermem" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!