Cinayet zanlısı arkadaşı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Cinayet zanlısı arkadaşı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 01:27

Çubuk’ta, küle dönen bir otomobilin sağ ön koltuğunda yanmış halde cesedi bulunan 37 yaşındaki Metin Söğüt’ün cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 55 yaşındaki İ.H.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay geçen hafta, Mutlu Mahallesi'nde, Çubuk-Şabanözü karayolunda meydana gelmişti. Tamamen yanarak hurdaya dönen otomobilin sağ ön koltuğunda tamamen yanmı bir ceset bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan tespit sonucu cesedin Metin Söğüt'e ait olduğu belirlenmişti.
Jandarmanın bir haftalık geniş kapsamlı yaptığı çalışma ve takibi sonucu tespit edilen bir şüpheli takibe alındı. Metin Söğüt'ün arkadaşı olan şüpheli İ.H.S., Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine yapılan operasyon sonucu yakalanıp gözaltına alındı.
Olay günü Metin Söğüt ile birlikte oldukları ve beraber alkol aldıkları belirlenen İ.H.S., İlçe Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. İ.H.S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak, Sincan Cezaevi'ne gönderildi. Metin Söğüt'ün kesin ölüm nedeni, Adli Tıp tarafından verilecek otopsi raporundan sonra belli olacak.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!