PLAYBOY GÜZELINE SEKSI GELINLIK

Avusturyalı 81 yaşındaki milyarder Richard Lugner, beşinci evliliğini 24 yaşındaki Playboy modeli Cathy Schmitz ile yaptı. Schmitz’in seksi gelinliğini ise ünlü modacı Atıl Kutoğlu hazırladı.

Haberin Devamı

Avusturya’nın önde gelen zenginlerinden Viyana’daki Lugner-City AVM’nin sahibi 81 yaşındaki Richard Lugner, geçtiğimiz günlerde Playboy güzeli Cathy Schmitz’le dünya evine girdi. Viyana’daki ünlü Schönbrunn Sarayı’nda düzenlenen düğüne Avusturya ve Alman medyası büyük ilgi gösterdi. Düğüne damgasını vuran ise Atıl Kutoğlu’nun tasarladığı Schmitz’in gelinliği oldu. Geçen yıl Avusturya’nın en yüksek devlet nişanına layık görülen Atıl Kutoğlu, ünlü model için 9 metrelik eteği çıkarıldığında, mini bir elbiseye dönüşen, mor renkli ve kat kat tüllerden oluşan bir gelinlik hazırladı.

Richard Lugner, Viyana Opera Balosu’na davet ettiği Paris Hilton, Sophia Loren, Kim Kardashian gibi ünlü isimlerle Avrupa medyasında sık sık adından söz ettiriyor.

Ayşegül evlendi

Haberin Devamı

Hürriyet’ten Habertürk’e gelin gitti. Kelebek editörü Ayşegül Şahin, Habertürk gazetesi editörlerinden Mustafa Doğan’la evlendi. Geçtiğimiz pazar Cahide Greek’te yapılan düğün töreninde, çiftin nikâh şahitliğini Hürriyet Magazin Müdürü Selim Akçin, Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, HT Magazin Yayın Yönetmeni Kadir Kaymakçı ve Dilaver Bekar yaptı.

Yazarın Tüm Yazıları