Fırtına Ukrayna'da galibiyet peşinde

Güncelleme Tarihi:

Fırtına Ukraynada galibiyet peşinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 12:51

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında yarın Metalist Kharkiv ile oynayacağı karşılaşmada oyuncularından yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirmelerini istedi.

Haberin Devamı

Bordo mavili takım, deplasmanda oynayacağı Metalist Kharkiv maçı için üm planlarını galibiyet üzerine kurdu. Boşnak çalıştırıcı, özellikle ligde Fenerbahçe ile oynanan maçta kaçırılan gol pozisyonlarına dikkati çekti, bu arada orta saha oyuncularına da savunmaya yardım etmeleri gerektiğini söyledi.


ONUR: "RAKİBİ EZBERLEDİK"
Kaleci Onur, Metalist deplasmanından galibiyetle dönmeyi amaçladıklarını belirtti, "Müsabakaya çok fazla hazırlanma şansımız olmadı ama tekhik heyet bize rakibin tüm yönlerini ezberletti. Onun istediklerini yaptığımız taktirde kazanacağımıza olan inancımız tam" dedi.


AVRUPA KUPALARINDAKİ 114'ÜNCÜ RANDEVU
Trabzonspor, Metalist Kharkiv ile yapacağı maç ile Avrupa kupalarındaki 114'üncü maçına çıkacak. Bugüne kadar Avrupa'da 113 maça çıkan bordo mavililer bu maçlarda 43 galibiyet, 30 beraberlik ve 40 mağlubiyet aldı. Bordo mavililer söz konusu maçlarda attığı 150 gole karşılık kalesinde 152 gol gördü.


CARDOZO BELİRSİZLİĞİ
Halilhodzic'in sakatlığı geçtiği için maç kadrosuna aldığı Oscar Cardozo'yu ilk 11'de mi yoksa sonradan mı oyuna alma konusunda henüz net bir karar vermediği öğrenildi. Takımla birlikte sadece iki antrenmana çıkan Cardozo'nun Halilhodzic ile konuştuğu ve "Oynamak için hazırım, kendimi çok iyi hissediyorum" dediği belirtildi.


TRABZONSPOR'UN METALİST KHARKİV MAÇI MUHTEMEL 11'İ
Onur- Zeki, Papadopoulos, Belkalem, Musa, Medjani, Salih, Fatih, Constant, Waris, Cardozo (Yatabare)
SAKAT: Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer, Deniz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!