Yönetim Avrupa aşkına sustu

Güncelleme Tarihi:

Yönetim Avrupa aşkına sustu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2014 00:51

Siyah beyazlı yönetim, Ç.Rizespor maçında iyi bir yönetim göstermediğini ve penaltılarını vermediğini düşündüğü hakem Hüseyin Göçek’e tepki göstermekten Avrupa Ligi maçı nedeniyle vazgeçti.

Haberin Devamı

ÇAYKUR Rizespor ile evindeki sezonun ilk maçında 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta yönetim, hakem Hüseyin Göçek’in yönetiminden memnun kalmasa da Avrupa Ligi maçı öncesi takımın konsantrasyonunu bozmamak için şimdilik tepki göstermemeyi kararlaştırdı. Dün toplanan siyah beyazlı yönetim, Hürriyet yazarı Bünyamin Gezer’in “Beşiktaş’ın üç penaltısı verilmedi” tespitini de masaya yatırdı. Yaşanan puan kaybında takımın performansının da etkili olduğunu belirten yöneticiler, buna karşın hakem yönetiminden de memnun kalmadılar.

‘HATALAR DEVAM EDERSE SUSMAYIZ’

Siyah beyazlı yöneticiler yarın oynananacak Asteras Tripolis Avrupa Ligi mücadelesi öncesi Çaykur Rizespor maçının hakemi Hüseyin Göçek hakkında bir açıklama yapmayı uygun görmedi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Şimdi böyle bir tepki gösterirsek takımın konsantrasyonu bozulacak. Başkan da ‘Şimdilik duralım’ dedi. Çünkü takımın da taraftarın da önümüzdeki zorlu maça odaklanması lazım” dedi. Fakat Albayrak, hakem hatalarının önümüzdeki haftalarda da sürmesi halinde bu kez yönetimin tepkisini kamuoyu önünde açıkça ortaya koymaktan çekinmeyeceğini de vurguladı.

BÜNYAMİN GEZER NE DEMİŞTİ?

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’IN 3 PENALTISI VERİLMEDİ

HÜRRİYET yazarı eski hakem Bünyamin Gezer, önceki gün 14’te Ali Adnan’ın Gökhan Töre’nin ayağına vurmasına, 56’da Töre’nin şutunu Giray’ın koluyla önlemesine ve Eren’in 62’de topa vurmak üzereyken eliyle arkadan Motta’yı itmesinin penaltı olduğunu söylemişti..

BEŞİKTAŞ PFDK’DA

BEŞİKTAŞ, Ç.Rize maçında seyircisinin ‘kötü ve çirkin tezahürat’ı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevkedildi. Trabzonspor da F.Bahçe maçında aynı gerekçeden sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!