Polis memuru intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Polis memuru intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2014 01:27

Eymir Gölü yolu üzerinde, park halindeki araçta bir polis memurunun ölü bulunması, Başkent polisini alarma geçirdi. Yapılan incelemede, aracında mektup bulunan polisin, beylik tabancasıyla kafasına tek el ateş ederek intihar ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Başkent’te dün sabah erken saatlerde, Eymir Gölü’ne inen yolun kenarında, park halindeki araçta bir kişinin hareketsizce yattığını gören vatandaşlar, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, araçtaki şahsın hayatını kaybetiğini belirledi. Yapılan ilk incelemede şahsın Güdül İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis memuru Kubilay Büyüktepe’nin (31) olduğunun öğrenilmesinin ardından çift taraflı güvenlik şeridi çekilen yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Olay yeri inceleme, asayiş ve cinayet büro ekiplerinin yaptığı incelemede polis memuru Kubilay Büyüktepe’nin beylik tabancasıyla sol şakağında tek el ateş ederek intihar ettiği tespit edildi. “Cinayet veya suikast ihtimaline karşın” Olay Yeri İnceleme ekipleri, detaylı inceleme yaptı. Yapılan incelemede kurşunun içerden dışarıya çıktığı, sürücü koltuğu tarafındaki camın kırıldığı, intihar silahının ise sağdan koltuk altına düştüğü belirlendi. Polis memurunun sağ elinde barut izine de rastlanması olayın intihar olduğu ihtimalini güçlendirdi. Büyüktepe’nin cenazisi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

AİLEVİ SORUNLAR

Ankara’i alarma geçiren olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürütülürken, polis memurunun aracında ise mektup bulundu. İntihar eden Büyüktepe’nin el yazısıyla yazdığı ve okunması zor olan mektubunda ailevi sorunlarından bahsettiği ve bu nedenle intiharı seçtiğini yazdığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!