Okulda, ayak kıran petek tartışması

Güncelleme Tarihi:

Okulda, ayak kıran petek tartışması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2014 16:30

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde İshakpaşa İlkokulu bünyesinde bulunan anasınıfına başlayan 5 yaşındaki A. İdil’in, tuvalette üzerine kalorifer peteğinin düşmesi sonucu sağ ayağının kırıldığı öne sürüldü. Okul yönetimi ise çocuğun ayağını peteğe çarptığını iddia etti.

Haberin Devamı

İnegöl’de İshakpaşa İlkokulu’nun anaokuluna giden A. İdil’in sağ ayağı iddiaya göre tuvalette yüzünü yıkadıktan sonra, çıkarken üzerine kalorifer peteğinin düşmesi sonucu kırıldı. Hastaneye getirilen küçük çocuğun ayağı alçıya alındı.

Olayı, torununu almak için okula gittiği sırada öğrendiğini söyleyen Emine Şükran İdil şunları anlattı:

"Torunumun çıkması için okul önünde bekliyordum. Binada bir bağrışma oldu. İçeri girdiğimde, lavaboda bir çocuğun üzerine kalorifer peteğinin düştüğü söylendi. Daha sonra bu çocuğun torunum olduğunu gördüm. Çok korktum. Kendisini hemen hastaneye getirdim. Ayağında kırıklar vardı. Olayı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirdim. Ardından savcılığa suç duyurusunda bulundum. Bu işin peşini bırakmayacağım."

İdare: Koşarken ayağını çarpmış

Haberin Devamı

Okul müdür yardımcıları ise iddianın doğru olmadığını öne sürerek, "Çocuğun üzerine kesinlikle kalorifer peteği düşmedi. Koşarken ayağını çarpmış. Olay bundan ibarettir" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün inceleme yapması için müfettiş görevlendirdiği, savcılığın da soruşturma başlattığı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!